RAZUZDANA ŽURKA SE PRETVORILA U HOROR: Muškarac umro, nekoliko povređenih na svingerskoj zabavi
Foto: Printscreen YT

Još nerazjašnjeni uzroci smrti koja se desila u luksuznoj vili

RAZUZDANA ŽURKA SE PRETVORILA U HOROR: Muškarac umro, nekoliko povređenih na svingerskoj zabavi

Planeta -

Jedan muškarac je umro, a nekoliko osoba je teško povređeno posle razuzdane svingerske zabave u luksuznoj vili u Suriju koja se iznajmljuje za masovne događaje.

Policija je pokrenula istragu o ubistvu kada je u ranim jutarnjim satima otkriveno telo muškarca u mirnom selu u Velikoj Britaniji. Susedi su se žalili na buku iz vile u kojoj se održavala zabava do kasno u noć, a prema navodima došlo je do pucnjave.

U kući su policajci pronašli čoveka od oko 30 godina za koga su prvo mislili da je u nesvesti, ali su kasnije su utvrdili da je mrtav.

Prema navodima komšija, ova zabava se održava od 2014.,od kada više nemaju mira. Ulaznica za ovu zabavu košta 90 evra i privukla je više od 400 osoba u nekada uspavanom selu .

"Ovo je luda kuća. Videli smo ljude koji izlaze iz kuće prekriveni folijom i očigledno u izuzetnoj nevolji. Video sam jednu deevojku koja je bila u potpunom šoku", ispričao je jutros zaprepašćeni komšija.

Policija trenutno pretražuje područje oko luksuzne vile koja ima šest bungalova, s unutrašnjim i spoljnim bazenima i velikim terenima.

Jedna žena, hodajući stazom u blizini kuće, bila je zgrožena kada je pronašla iskorišćeni kondom i krvlju natopljenu maramicu koju forenzički timovi analiziraju kako bi saznali da li su povezani s zločinom.

Još niko nije uhapšen zbog napada.

(Mirror/Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track