LEGIJINA BIVŠA TAŠTA: Nikolija se vratila kući!
Foto: Policija Toronta

Završena potraga

LEGIJINA BIVŠA TAŠTA: Nikolija se vratila kući!

Crna Hronika -
Sve je u redu. Vratila se, rekla je baka Nikolije Luković, Legijine ćerke iz prvog braka sa kanadskom novinarkom srpskog porekla Majom Luković.

TORONTO - Nikolija Niki Luković (15), ćerka Milorada Ulemeka Legije, vratila se kući nakon što je u petak oko 15 časova nestala u Torontu, a policija za njom tragala.

"Sve je u redu. Vratila se, rekla je baka Nikolije Luković, Legijine ćerke iz prvog braka sa kanadskom novinarkom srpskog porekla Majom Luković.

Iako je baka Nikolije Luković potvrdila povratak svoje unuke kanadska policija nije saopštila nikave detalje i informacije oko nestanka devojčice kao i da li je ona pronađena

Podsetimo ona je poslednji put viđena u petak, oko 15 časova po lokalnom vremenu na području Blur stret vest i Kele Stret. Nikolija je svetle puti, visoka oko 170 centimetara, mršavija, teška oko 54 kilograma. Ima smeđe oči i tamnu kosu, koju obično nosi zavezanu u punđu. Na sebi je imala tamno-plavi ili crni džemper i sive helanke. Kanadska policija je zamolila sve građane da pomognu u njenom pronalaženju. Oni koji imaju informacije o nestaloj Nikoliji mogu ih dojaviti policiji na broj 416-808-1100 ili anonimno na broj 416-222-8477.

Policija je objavila i fotografiju Legijine ćerke, koja je rođena u Torontu, gde je i odrasla bez ikakvih veza sa ocem.

Policija još nije izdala saopštenje o mogućim razlozima nestanka Nikolije Luković, da li se radi o bekstvu od kuće ili o kidnapovanju. Procurila je samo infromacija da se Nikolija javila sa telefona jedne svoje drugarice, što je donekle umirilo njenu majku Maju i baku, sa kojima živi u Torontu.

Nikolija Luković je Ulemekova ćerka iz prvog braka sa novinarkom Majom Luković, koja je nekadašnjeg komandanta JSO upoznala u Erdutu 1992. izveštavajući za jednu kanadsku televiziju.

Maja Luković i Legija venčali su se dve godine kasnije, a kum im je bio Željko Ražnatović Arkan. Ulemek je tada uzeo ženino prezime Luković. Ipak, Legija navodno nikada nije ni video svoju ćerku Nikoliju.

Podsetimo, Milorad Ulemek Legija, bivši komandant Crvenih beretki, osuđen je na 40 godina zatvora kao jedan od glavnih organizatora ubistava premijera Srbije Zorana Đinđića, bivšeg predsednika predsedništva Srbije Ivana Stambolića, članova SPO na Ibarskoj Magistrali.

Foto: Printscreen/Facebook
Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track