PONOĆNA DRAMA: Vlasnik stana ubio provalnika

Sevnuo nož na Čukarici

PONOĆNA DRAMA: Vlasnik stana ubio provalnika

Crna Hronika -
Vladimir Manić (36) umro pošto je u tuči sa Sašom B., u čiji je dom na Julinom brdu provalio, šest puta uboden nožem

BEOGRAD - Provalnik umro bežeći ka svojoj kući, koja je samo dve ulice dalje!Vladimir Manić (36) ubijen je juče oko ponoći na Julinom brdu, pošto ga je nožem izbo Saša B., vlasnik stana u koji je Vladimir provalio!- Naša osmogodišnja ćerka je spavala kad sam ispod prozora koji gleda na dvorište videla svetlo i čula neobično lupanje. Shvatila sam da ispred našeg prozora stoji provalnik s baterijskom lampom u jednoj i šrafcigerom u drugoj ruci - navodno je, kako saznajemo, inspektorima ispričala Ira B., supruga osumnjičenog Saše.Krili se iza nameštajaPotresena žena je rekla i da je odmah probudila muža.- Sašo je pozvao policiju i šapatom ženi na centrali 92 izdiktirao našu adresu, posle čega je otišao do kuhinje i uzeo nož! Zagrlili smo se i sakrili iza nameštaja! Punih 12 minuta kasnije provalnik je otvorio prozor! Ušao je u stan i tad je počela tuča između njega i mog muža - ispričala je Sašina supruga.Debeo dosije u policijiOna je dodala da su se Sašo i provalnik rvali i da je provalnik iznenada počeo da jauče!- Tad je iskočio kroz prozor, a mi smo upalili svetlo i videli krv po podu i zidovima - rekla je policajcima. Manić je, kako saznajemo, sa ukupno šest ubodnih rana - od čega je pet zadobio u leđa, a jednu u butinu - pokušao da se domogne svoje kuće, koja je samo dve ulice dalje. Međutim, ubrzo je pao i iskrvario nasmrt.- Pored njegovog tela nađeni su majica, kačket, rukavice i dva mobilna telefona, s kojih je, neposredno pred smrt, pokušao da pozove brata! Vladimir je imao debeo dosije u policiji, a desetak sati pre nego što je provalio u stan, pobegao je policijskoj patroli. Da je tad priveden, sad bi verovatno bio živ - kaže naš izvor.

Slikao se s Novakom ĐokovićemJedan od Sašinih prijatelja rekao je da je Sašo zaposlen u jednoj medijskoj kući.- Radeći u ovoj kući, Sašo je imao priliku da upozna naše najuspešnije i najhumanije ljude, poput tenisera Novaka Đokovića, s kojim se družio na humanitarnoj večeri koju je njegova kompanija organizovala u septembru prošle godine u Njujorku - ispričao je Sašin prijatelj.

Jao, majko, šta ću sad, ubio sam čoveka!Kad je čuo da je ubio Vladimira, Saša je počeo da zapomaže: „Jao, majko, šta ću sad, ubio sam čoveka!“ Na kraju mu je toliko pozlilo da su ga lekari prevezli u Urgentni centar. Policija ga je juče saslušala i odredila mu policijsko zadržavanje, a otežavajuća mu je okolnost što je pet puta ubo provalnika u leđa. S druge strane, olakšavajuća okolnost je to što je provalnik držao šrafciger - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track