POROCI SLAVNIH LIČNOSTI: Od pušača do alkoholičara!

Nisu savršeni

POROCI SLAVNIH LIČNOSTI: Od pušača do alkoholičara!

Pop kultura -
Uma Turman toliko voli ukus i miris duvana da se ne ustručava da puši pred svojom decom

Pojedini mediji ih prikazuju kao savršene, a javnost ih kao takve i prihvata zbog glamuroznog života koji vode. Ipak, slavne ličnosti nisu osobe bez mana i imaju brojne poroke. 1. Uma Turman ne može da odoli cigaretama Uma Turman poznata je kao ljubitelj cigareta. Glumica toliko voli ukus i miris duvana da se ne ustručava da puši pred svojom decom. Zvezda serijala "Kil Bil" izgleda ne misli da će svojim primerom loše uticati na mališane.

2. Džoan Rivers zaisnik od plastičnih operacijaTelevizijsko lice, pisac i komičarka Džoan Rivers (80) jedan je od primera koliko neumerenost u plastičnoj hirurgiji može da promeni vaš izgled. Zbog neopravdanosti i štetnih efekata ovakve borbe protiv starenja, česte posete plastičnom hirurgu zaslužuju da budu ocenjene kao porok.

3. Rob Kardašijan uživa u brzoj hrani Možda njegove sestre, Kim, Kloe i Kortni vode računa o ishrani, ali Rob Kardašijan ne pazi o tome šta jede. Najčešće uživa u brzoj hrani jer mu je hedonizam važniji od zdravlja.

4. Amanda Bins strastveni pišačAmerička pevačica i modni dizajner Amanda Bins strastveni je pušač. Njen porok ovekovečen je ovog proleća fotografijama na kojima Amanda šeta ulicama Njujorka i uživa u cigaretama.

5. Dženuari Džons neprestano farba kosu

Toliko je puta farbala svoju kosu da je ona na kraju počela da opada. Glumičin porok dele mnoge devojke. Razlog tako čestog menjanja boje kose bila je njena uloga u šestoj sezoni serije "Med Men".- Bila sam plavuša, onda crvenokosa, pa ponovo plavuša, zatim crnka, a završila sam sa plavom kosom. Na kraju sam obrijala glavu i nosila periku - ispričala je Dženuari šta je sve njena kosa pretpela.

6. Kanje Vest gubi kontrolu Reper Kanje Vest poznat je po tome da lako gubi kontrolu. Reper ima česte izlive besa u javnosti. Pre četiri godine prekinuo je dodelu VMA nagrada, baš u trenutku kada je Tejlor Svift trebalo da dobije ovo priznanje.

7. Riz Viterspun nema meru u ponašanjuOskarovka Riz Viterspun pre nekoliko meseci je uhapšena i optužena za nedolično ponašanje. Dok su se Riz i njen suprug Džim Tot vraćali iz restorana, zaustavio ih je policajac jer je bračni par vozio suprotnom stranom puta. Pokazalo se da su oboje bili pripiti. Kada ih je policajac zamolio da izađu iz vozila, glumica se opirala hapšenju.

8. Lindzi Lohan šokira ponašanjem Taman kad pomislimo da se Lindzi Lohan smirila, glumica ponovo šokira svojim ponašanjem. Nedavno je optužena za nemarnu vožnju, laganje policajca, pružanje otpora prilikom hapšenja i ometanje policije u radu. Izrečena joj je kazna od mesec dana društveno-korisnog rada i 18 meseci psihološke terapije.

9. Keli Bensimon prži se na suncuKeli Bensimon ne obraća pažnju na savete dermatologa da sunce može da našteti koži. Bivša manekenka voli da se neumereno sunča. Uživa u svojoj lošoj navici, dok o posledicama ne razmišlja.

10. Fara Abraham alkoholačFara Abraham, koja se proslavila u rialitiju na MTV-ju "Mame tinejdžerke", izvesno vreme je provela na lečenju od alkoholizma. Uprkos rehabilitaciji, Fara je nastavila sa nezdravim načinom života i lošim navikama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track