PORODILA SE HUREM: Merjem Uzerli donela na svet devojčicu Laru

Presrećna mama

PORODILA SE HUREM: Merjem Uzerli donela na svet devojčicu Laru

Stars -
Ona je na svojoj Fejsbuk stranici okačila fotografiju ručice svoje ćerke, a ispod nje tekst u kome se zahvaljuje Bogu što je rodila zdravu devojčicu

Glumica Merjem Uzerli, javnosti poznatija kao Hurem iz serije Sulejman Veličanstveni, donela je na svet zdravu devojčicu Laru.

Ona je na svojoj Fejsbuk stranici okačila fotografiju ručice svoje ćerke, a ispod nje tekst u kome se zahvaljuje Bogu što je rodila zdravu devojčicu.

"Dobro došla na ovaj svet, moja najdraža Laro Uzerli (10.02.2014.). Zahvaljujem Bogu što mi je te je poslao i što si zdrava došla na ovaj svet. Zahvaljujem i svevišnjem jer sam imala snage da te štitim od prvog momenta rođenja. Ovo je najveći poklon. Zahvaljujem i mojoj bliskoj prijateljici Ani koja je bila pored mene tokom porođaja, kao i celoj mojoj familiji i prijateljima. Takođe želim da se zahvalim i vama, mojim fanovima koji ste mi uvek slali pozitivne misli i ljubav. Hvala vam mnogo", piše u statusu glumice.

Podsetimo, Merjem Uzerli ima iza sebe naporan period u životu. Ona je imala teških momenata i u karijeri i u privatnom životu.

Naime, glumica je napustila seriju "Sulejman Veličanstveni" po kojoj je poznaje skoro ceo svet. Zatim je pokušala samoubistvo, a iz Turske se vratila u Nemačku kako bi se lečila od depresije, da bi nakon svega saznala da je u drugom stanju. Vrhunac njene priče desio se kada ju je verenik Kan Ates ostavio zbog toga što nije želela da abortira.

Međutim, turski biznismen se izgleda predomislio i poželeo da bude uz Merjem tokom porođaja. S obzirom da ga glumica nije pomenula u statusu na Fejsbuku, vrlo je moguće da se i ovaj plan izjalovio.

NE PROPUSTITE:

Bivši Huremin verenik se kaje: Pusti me da budem uz tebe tokom porođaja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track