PREDOMISLILA SE: Sofija Vergara otkazala venčanje?!

Ne nosi verenički prsten

PREDOMISLILA SE: Sofija Vergara otkazala venčanje?!

Pop kultura -
Glumica je Dan zahvalnosti provela bez verenika s kojim je tri godine u vezi

Poznata kolumbijska glumica Sofija Vergara je navodno otkazala venčanje sa svojim partnerom, diplomatom Nikom Loebom, sa kojim je u vezi već tri godine.

Iako su bili vereni, Sofija je nedavno viđena bez vereničkog prstena na ruci. Izgleda da zvezda serije "Moderna porodica" baš nema sreće u ljubavi. Taman kada je pomislila da je našla ljubav svog života, izgleda da se nešto isprečilo na putu njihove sreće. Tri godine duga veza, koju su Sofija i Nik krunisali veridbom, navodno je prekinuta.

Nagađanja o raskidu nastala su jer je Vergara viđena bez vereničkog prstena, a čak je i Dan zahvalnosti provela bez svog verenika.

"Nikada nisu ni precizirali datum venčanja tako da venčanja neće ni biti", rekao je izvor. Vergara je Dan zahvalnosti provela sa svojim sinom Manolom kojeg ima iz prvog braka sa srednjoškolskom ljubavi. Manolo je, prema njenim rečima, njen jedini pokretač i on je motiviše da stvara što više poslovnih uspeha, što je i dovelo na Forbsovu listu najplaćenije televizijske glumice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track