Prevarena kaskaderova devojka: Sad sam slobodna i srećna

Automatski raskid

Prevarena kaskaderova devojka: Sad sam slobodna i srećna

Stars -
Ja sam sada slobodna i srećna, napisala je učesnica Prvog glasa Srbije, Sanja na svom Tviter profilu.

Raskid zbog seksa sa Avom!

Kaskader Uroš Čertić i Ava Karabatić, već prvog dana "overili" su kuću Velikog brata. Naravno, Veliki sve vidi i sve pušta na Jutjub, pa je seks videla i Uroševa devojka Sanja Dimitrijević, inače česnica druge sezone muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije“.

Sanja se oglasila povodom Uroševe prevare. Njih dvoje su zajedno svega nekoliko nedelja, a u brojnim intervjuima za domaće medije su pričali koliko su srećni, zaljubljeni i kako su jedno u drugom našli srodne duše. Zato je mnoge iznenadilo kada je Uroš Ćertić, odmah nakon sinoćnjeg ulaska u kuću “Velikog Brata” – završio u krevetu sa starletom Avom Karabatić. Novinari su, očekivano, “opsedali” pozivima njegovu lepšu polovinu, jer ih je interesovalo kako ona reaguje na ovu javnu prevaru.

Povodom svega ovoga, Sanja se oglasila na svom nalogu na Tviteru: “Ajoj istrošiše mi bateriju svi ovi pozivi od novinara danas! Mislim da je bilo dosta pitanja za danas, bacam se na pametnije stvari! Poz”, ali nije izdržala, već je uskoro ponovo napisala: “Za sve one koji su mi pisali i pitali, evo jednog kratkog i konačnog odgovora: Istina je da ja i Uroš nismo više zajedno, našu vezu okončali smo početkom marta i svako je krenuo svojim putem. Ja sam sada slobodna i srećna. Toliko o tome. Pozdrav svima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track