Produkcija X Factor: Nije bilo govora mržnje, svi imaju pravo na svoje mišljenje!

Reagovali

Produkcija X Factor: Nije bilo govora mržnje, svi imaju pravo na svoje mišljenje!

Pop kultura -
U šou programu X Factor vrednuje se pevački talenat, ali i harizma, celokupan izgled i scenski nastup takmičara. Takmičar Filip Janevski Fifi je na audiciji prošao u drugi krug takmičenja zahvaljujući svom glasu i scenskom nastupu, saopšteno je iz produkcije

Udruženja za zaštitu LBGT prava zatražilo je izvinjenje od Željka Joksimovića zbog komentara koji je uputio transvestitu iz Makedonije Fifiju u drugoj emisiji X Factor. Produkcija šoua X Factor po tom pitanju oglasila se saopštenjem.

Naime, transseksualc iz Makedonije Filip učestvovao je u najgledanijem muzičkom šou i prošao u sledeći krug takmičenja, iako mu pevač i kompozitor dao ne.

"Ne znam šta da vam kažem. Filipe, Fifi, molim te, otpevaj mi još nešto. Ja sam malo šokiran. Nisam previše konzervativan, ali opet..." Međutim, Makedonac nije uspeo da ubedi Joksimovića.

Produkcija šoua X Factor reagovala je u vezi sa slučajem.

Oni su naveli da je žiri u sastavu Željko Joksimović, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Emina Jahović zadovoljio sve kriterijume za izbor sudija ovog pevačkog šou programa.

"U šou programu X Factor vrednuje se pevački talenat, ali i harizma, celokupan izgled i scenski nastup takmičara. Takmičar Filip Janevski Fifi je na audiciji prošao u drugi krug takmičenja zahvaljujući svom glasu i scenskom nastupu. Žiri "X Faktora": Željko Joksimović, Kristina Kovač, Emina Jahović i Kiki Lesendrić imaju pravo na sopstveno mišljenje o prijavljenim takmičarima", piše u saopštenju produkcije.

Iz produkcije se navodi da ni jedan član žirija nije upotrebio govor mržnje u nastupu takmičara Filipa Janevskog, a da će o daljem plasmanu pomenutog takmičara odlučiti publika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track