PROVODIO SE U BEČU: Ćazim častio kafanu zbog Aninih poruka!

Albanski biznismen

PROVODIO SE U BEČU: Ćazim častio kafanu zbog Aninih poruka!

Stars -
kadaje video da su poruke koje mu je Ana slala objavljene nimalo nije bio potresen, već se obradovao i istog trenutka rekao: “Idemo da slavimo. Ja častim”

Albanski biznismen Ćazim Osmani, poznat po nadimku Feliksu subotu je, nakon što je video da su poruke koje mu je slala Ana Nikolić procurile u medije,sa društvom slavio u jednom lokalu u Beču.

Osmani je na svom telefonu video da su poruke dospele u medije i celo društvo častio pićem, a slavili su do ranih jutarnjih sati.- Ćazim je u subotu bio u Beču sa prijateljima, a uveče, kada su na portalima osvanule naslovne strane, on je to odmah video i, koliko znam, i nekoliko ljudi mu je javilo za poruke koje su procurile u medije. On nimalo nije bio potresen, već se obradovao i istog trenutka je rekao: “Idemo da slavimo. Ja častim”.

Svi su se iznenadili zbog toga, a on je sve vreme bio veseo. Baš je slavio u velikom društvu prijatelja. Oni su igrali uz muziku, veselili se i ispijali alkohol, a koliko su uživali, pokazuje i činjenica da su u lokalu ostali do devet časova - izjavio je izvor blizak albanskom biznismenu. Ćazim Osmani je još uvek nedostupan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track