Najnovije vesti

DOK SE BAKIR BOSNOM BAVI, EVO KO MU ĆERKI DRUŠTVO PRAVI: Jasmina Izetbegović svoju simpatiju ne krije, Adnan je slavan zbog jedne stvari (FOTO)
Foto: Facebook/Jasmina Izetbegović

ljubav

DOK SE BAKIR BOSNOM BAVI, EVO KO MU ĆERKI DRUŠTVO PRAVI: Jasmina Izetbegović svoju simpatiju ne krije, Adnan je slavan zbog jedne stvari (FOTO)

Bosna i Hercegovina

Adnan Cerić, u gejming svetu Jutjuba poznatiji kao CeriX, već
određeno vreme simpatije pored onih prema video igrama gaji i
prema Jasmini Izetbegović, ćerci jedinici lidera SDA Bakira
Izetbegovića.

CeriX je je jedan od najuspešnijih BiH jutubera koji zarađuju novac igrajući igrice, a pri tome ih komentariše na sebi svojstven način. Njegov rad na Jutjubu danas prati blizu 300.000 osoba.

Adnan i Jasmina svoju vezu već duže vremena ne kriju s obzirom da često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, bilo da se radi o putovanjima, noćnim izlascima sa prijateljima ili drugim događajima.

Bakirova jedinica se mnogo manje eksponira u javnosti. Jasmina Izetbegović, uprkos činjenici da su joj roditelji Bakir i Sebija svakodnevno u fokusu javnosti, nije neko ko se voli da se pojavljuje u medijima.

Završila je Akademiju likovnih umetnosti, a sada se vodi kao osnivač i generalna direktorka marketinške agencije "FabCat Creative", nakon kratkog angažmana u Simurg Mediji, kompaniji sa turskim kapitalom u BiH.

Među brojnim prijateljima zaljubljenog para je i najpoznatiji BiH reper Jala Brat sa kojim su u augustu objavili fotografiju iz noćnog izlaska, piše Kliks.

Kurir.rs/Novi.ba Foto: Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...