Najnovije vesti

BOSANKA TRAŽILA BIOLOŠKU MAJKU NA FEJSBUKU PA SAZNALA GORKU ISTINU: "I njega je ostavila, možda se on jedini raduje" PRETUŽNO
Ilustracija/Profimedia, Foto: Profimedia / keith morris / Alamy / Alamy /

BOSANKA TRAŽILA BIOLOŠKU MAJKU NA FEJSBUKU PA SAZNALA GORKU ISTINU: "I njega je ostavila, možda se on jedini raduje" PRETUŽNO

Bosna i Hercegovina -

Pokidane porodične veze su nešto što pojedince tokom celog života može jako mučiti.

Posebno one koji su ostavljeni od bitnih osoba u svom životu - što je bio slučaj i sa jednom Bosankom koju je majka napustila još kao devojčicu. Upravo zato, godinama kasnije ona se upustila u potragu za njom, ne znajući šta je čeka.

Naime, Medina iz Bosne i Hercegovine probala je da nađe svoju biološku majku koja ju je još kao malu ostavila ocu. Deleći informacije na jednoj od Fejsbuk grupa u kojima ljudi traže svoje davno izgubljene osobe, priznala je da želi da stupi u kontakt s njom. Međutim, kada je kroz par dana do kontakta i došlo, sve što je dobila bilo je još jedno odbijanje.

"Ja tražim majku, rođenu 1958. godine. Živela je kao i njeni roditelji u Švrakinom, u Bosni i Hercegovini. Nisam tačno sigurna, ali mislim da je imala četiri ili pet sestara. Bila je u braku pre nego se udala za mog oca i imala je ćerku (sada oko 39 do 40 godina). Čula sam ali nisam sigurna da se posle udala za drugog i s njim dobila ćerku i da su navodno otišli za Ameriku. Ovo je sve informacija što znam.

Roditelji su mi se razveli i ja sam pripala ocu. Majka me nikada nije posećivala iako je imala pravo i sudsku presudu o viđanju. Ja sam Medina", napisala je ona u svojoj objavi.

"I dalje bih živela u nadi da će se majka javiti"

A onda se nakon dva dana javila, te saopštila da je majku i dve polusestre pronašla, međutim vesti koje je podelila nisu bile dobre.

"Dragi moji hvala vam puno, totalno sam van sebe. Emocije me pojedoše. Majka i sestre ne žele kontakt. Saznala sam da imam i brata koji živi u Nemačkoj, njega je takođe ostavila ocu. On je stariji od mene par godina, pa se udala za mog oca i mene takođe ostavila ocu. Uspela sam da nađem broj njegovog oca, stupiću u kontakt i sa njim.

Hvala vam puno, da nije vas i dalje bih živela u nadi da će se majka jednog dana javiti. Drago mi je da znam na čemu sam što se tiče nje i njene dve ćerke.

Kažu navodno u majčinom komšiluku da je i on dolazio i tražio ih i da je pitao da li neko poznaje mene. Možda se on jedini raduje da ima sestru", napisala je ona, te onda dodatno obavestila sve da je sa ocem svog polubrata stupila u kontakt i da za sada sve ide po planu.

Kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track