RAZREŠENA MISTERIJA DOBOJSKOG ZLOČINA: Muž i žena se mlatili do smrti!
Foto: Printscreen Avaz.ba

posle devet godina otkrivena istina

RAZREŠENA MISTERIJA DOBOJSKOG ZLOČINA: Muž i žena se mlatili do smrti!

Bosna i Hercegovina -

DOBOJ - Dobojska policija posle devet godina rasvetlila je slučaj iz 2007. godine

Ustanovili su da je razbojništvo nad bračnim parom u Ostružnji Donjoj, kada je muškarac smrtno stradao, a njegova nevenčana supruga kasnije preminula, bilo fingirano i da su smrtonosne povrede nanijeli jedno drugom.

Razbojništvo nad muškarcem čiji su inicijali M.K. i njegovom nevenčanom suprugom čiji su inicijali D.Š. prijavljeno je Policijskoj stanici Doboj u jedan sat u noći 23. novembra 2007. godine, podsećaju Centar javne bezbednosti Doboj.Od posledica nanesenih povreda preminuo je M.K, dok je njegova nevenčana supruga preminula od posledica teških povreda 5. decembra 2007. godine u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci. Uviđajem je tada utvrđeno da je razbijeno prozorsko staklo i da je razvaljena roletna na sobi gde su supružnici spavali, te da su tupim predmetom supružnicima nanesene povrede.

Naknadnim radnjama, analizom pronađenih predmeta i drugim materijalnim dokazima uočene su nelogičnosti i kontradiktornosti koje su dovele u sumnju prijavljeni tok događaja. Na osnovu kriminalističko-forenzičke analize utvrđeno je da je prozor razbijen sa unutrašnje strane, a da povrede na telima bračnog para, te drugi tragovi ne ukazuju da je na licu mesta bilo prisutno treće lice, već da su supružnici posle svađe naneli povrede jedno drugom.

Žena je posle izvršenog krivičnog dela, uz pomoć svog, sada preminulog, brata, rano ujutro 23. novembra 2007. godine, izmenila lice mesta da bi prikrila šta se u stvari dogodilo. Centar javne bezbednosti Doboj danas je podneo izveštaj dobojskom Okružnom tužilaštvu o preduzetim merama i radnjama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track