Najnovije vesti

NEMAC SE POHVALIO KAKO JE UŠAO U CRNU GORU: Stavio sam 50 EVRA u pasoš i prošao! Evo šta se dogodilo posle toga...
Ilustracija, Foto: Shutterstock

sprovedena istraga

NEMAC SE POHVALIO KAKO JE UŠAO U CRNU GORU: Stavio sam 50 EVRA u pasoš i prošao! Evo šta se dogodilo posle toga...

Crna Gora

Nemački turista Daniel Reihert (31), koji je izjavio za crnogorske medije da je u Crnu Goru ušao tako što je u svoj pasoš na graničnom prelazu stavio 50 evra, noćas je lišen slobode zbog sumnje da je prekršio mere Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti.

Prema saznanjima podgoričkih Vijesti, zajedno sa njim, iza rešetaka su završila i njegova tri prijatelja s kojima je prethodno boravio na KiM, a potom automobilom ušao u Crnu Goru.

Reihert je inspektorima ulcinjske policije, preneo je Vijestima sagovornik iz istrage, noćas kasno ispričao da se šalio kada je rekao da je stavio novac u pasoš i tako ušao u Crnu Goru.

Uprkos tome, istražitelji su radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica, zatražili izuzimanje video snimaka sa graničnog prelaza Božaj, preko koga je on sa prijateljima ušao u Crnu Goru.

Oni su policajcima na granici kazali da su u tranzitu i da nameravaju da putuju za Hrvatsku, ali su ipak završili u Ulcinju. Prethodno, na graničnom prelazu Sukobin-Murićani, njima nije dozvoljeno da uđu u Crnu Goru bez prethodno urađenog PCR testa na korona virus.

Odmah nakon objave snimka na portalima i društvenim mrežama, istražitelji su identifikovali lica i priveli ih noćas oko 22 sata.

Kurir.rs/Tanjug

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...