Najnovije vesti

DEDA SEKSUALNO ISKORIŠĆAVAO MALOLETNICU, POMAGALA MU NJEGOVA SESTRA: Dovodi i prijatelje koje je devojčica morala da zadovoljava
Foto: peter jordan / Alamy / Alamy / Profimedia

Horor u Ulcinju

DEDA SEKSUALNO ISKORIŠĆAVAO MALOLETNICU, POMAGALA MU NJEGOVA SESTRA: Dovodi i prijatelje koje je devojčica morala da zadovoljava

Crna Gora

Osumnjičeni je plaćao za seksualne odnose sa maloletnicom, a nakon toga je počeo da dovodi i njegove prijatelje koje je devojčica morala da zadovoljava, za šta je plaćao njenoj sestri

Policija u Ulcinju je zbog sumnje da su H.Q. (77) i A. P. (18) izvršili krivično delo trgovine ljudima po nalogu tuižioca uhapsila H.Q.

H.Q. se sumnjiči da je doveo i održavao u zabludi maloletnu oštećenu osobu staru 15 godina zloupotrebom poverenja i njenih teških porodičnih prilika s ciljem da je proda i iskoristi za dalju seksualnu eksploataciju.

U tome mu je, kako se sumnja, pomogla i osumnjičena A.P. (18), sestra oštećene devojčice.

Osumnjičeni je plaćao za seksualne odnose sa maloletnicom, a nakon toga je počeo da dovodi i njegove prijatelje koje je devojčica morala seksualno da zadovoljava, za šta je novčanu nadoknadu davao osumnjičenoj A.P. koja je oštećenu dovodila na dogovorena mesta, navodi policija.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu podneta krivična prijava protiv H.Q. i A.P.

H.Q. je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost, ističe se u saopštenju policije.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja