MIJO MARTINOVIĆ PORUČIO GRAĐANIMA: Čim ozdravim biću sa vama!
Foto: FB Sloboda Traži Ljude

Uzavrela situacija

MIJO MARTINOVIĆ PORUČIO GRAĐANIMA: Čim ozdravim biću sa vama!

Crna Gora -
Nakon što je večeras počeo protest protiv diktatorskog režima Mila Đukanovića u Herceg Novom, grupa pristalica opozicije se okupila i u crnogorskoj prestonici

Cetinjanin Miodrag Mijo Martinović, koga su pripadnici Specijalne terorističke jedinice (SAJ) brutano pretukli nakon protesta Demokratskog fronta 24. oktobra, obratio se građanima koji su se večeras u znak podrške Martinoviću okupili ispred KCCG.

Obraćajući im se preko mobilnog telefona, on je rekao da će "uvijek biti među onima koji se bore za slobodu" i da je dobio batine u ime svih onih čiji je to cilj.

“Čim ozdravim biću sa vama”, rekao je on.

Ispred KCCG nalazi se između 200 I 300 ljudi. Kolona je krenula iz centra Podgorice, sa Trga Republike, odakle su prošli pored ambasade Sjedinjenih Američkih Država i zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova, gdje su ponavljali “Milo ubico” i "Milo lopove”, te prozivali ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića.

Okupljeni su najavili da će šetnju nastaviti do zgrade RTCG.

Krećući sa Trga Republike, okupljeni su zatražili ostavku premijera Mila Đukanovića, navodeći da je on odgovoran za sve ono što su direktor policije Slavko Stojanović i Konjević radili na protestu, kada je veliki broj građana bio predmet terora policije.

Minutom ćutanja više desetina građana odalo je poštu “mrtvom Parlamentu” uz povike “Milo, lopove”, i parole “Svi smo mi Mijo Martinović”.

(Vijesti)

Nekoliko stotina ljudi okupilo se noćas u Podgorici kako bi pružili podršku Miju Martinoviću, čovjeku koji je zvjerski...

Posted by Sloboda Traži Ljude on Saturday, October 31, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track