TUKAO JE DO SMRTI: Komšije čule zapomaganje "Ubiće me", ali niko nije reagovao!
Foto: Printscreen Fb

Ubistvo u ZAgrebu

TUKAO JE DO SMRTI: Komšije čule zapomaganje "Ubiće me", ali niko nije reagovao!

Hrvatska -
Marijana Lončarić (38) pronađena mrtva u stanu s alicem potpino unakaženim od batina. Uhapšen njen partner sa kojim je bila u vezi duže vreme

ZAGREB - Ubiće me, ubiće me!, vrištala je Marijana Lončarić (38) u stanu na Samoborskoj cesti u Zagrebu u noći na nedjelju. Susedi su čuli njen vapaj, no zbog glasne muzike koja je svirala u stanu nisu znali šta da urade.

Njeno beživotno telo na krevetu pronađeno je u nedelju oko 16 sati. Prvo su pozvali Hitnu pomoć jer je nesretna žena na telu imala mnogo modrica. Glava joj je bila potpuno krvava i otečena, a njeno lepo lice gotovo neprepoznatljivo od povreda.

Krvi je bilo i po jastucima i posteljini. Lekari su mogli samo dak onstatuju smrt. Policija je privela jednog muškarca. Navodno je reč o njenom partneru, s kojim je duže vreme bila u vezi. Privedeni muškarac od ranije je poznat policiji zbog krađa, nasilničkog ponašanja i pokušaja ubojstva. "Uhapsili smo smo jednu osobu koju povezujemo sa smrću žene. Ona je na ispitivanju, a istraga je još u toku", rekao je Danijel Žugel, načelnik zagrebačkog Sektora kriminalističke policije.

Uviđaj u stanu na prvom spratu u kojem je Marijana godinama stanovala kao podstanar, trajao je do dugo u noć, a inspektori su ispitali sve susede. Inače, kako su posvedočile komšije policija je često dolazila u Marijanin stan.

- Bilo je tu svega - bio je kratak jedan od stanara iz susjednog ulaza. Drugi sused dodaje kako se iz stana ubijene često čula glasna muzika. Policajci su je više puta upozoravali da krši javni red i mir, no od tog nije bilo puno koristi. Do njenog stana su dolazili i u petak i subotu ujutro.

(24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track