RIZIKUJE ŽIVOT: Anđa želi još jedno dete!
Foto: AP

S Pitom ima troje biološke dece

RIZIKUJE ŽIVOT: Anđa želi još jedno dete!

Pop kultura -
Zbog postojećih šansi da oboli od raka jajnika Andželina je odlučila da se podvrgne još jednoj operaciji u skorije vreme, ali pre toga želi da ostane trudna

Glumica Andželina Džoli želi da ima još jedno biološko dete sa Bredom Pitom. Na taj način bi mogla svoj život da izloži velikom riziku budući da je čeka još jedna ozbiljna operacija jajnika.

Glumica je početkom godine imala ozbiljnu hirušku intervenciju kojom se, zbog velike šanse da oboli od raka dojki, podvrgla dvostrukoj mastektomiji. Zbog malih, ali postojećih šansi da oboli od raka jajnika Andželina je odlučila da se podvrgne još jednoj operaciji u skorije vreme.

Glumica odlučila da odloži planiranu operaciju jajnika kako bi zatrudnela i dobila još jedno dete sa Bredom Pitom, spekulišu mediji .

"Ljubav koju oseća prema svojoj velikoj porodici ne zna za granice, ali ovo zaista može da joj ugrozi život", rekao je izvor. Doktori su Andželinu savetovali da se što pre odluči za operaciju jajnika kako ne bi rizikovala sa čekanjem.

Bred i Anđelina imaju šestoro dece - Zaharu, Medoksa, Paksa (njih troje su usvojeni), kao i Noksa, Vivijen i Šajlo, koje je Džolijeva rodila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track