MALI: Grad će podrzati organizaciju EP u futsalu 2016.
Foto: Beta

MALI: Grad će podrzati organizaciju EP u futsalu 2016.

Fudbal -
U kvalifikacijama za kontinentalno prvenstvo najavljeno je učešće čak 46 nacionalnih timova, a Grad će učestvovati i u radu Organizacionog odbora za pripremu ovog sportskog događaja, navodi se u saopštenju gradske uprave

BEOGRAD - Gradske vlasti pružiće podršku u organizovanju prvenstva Evrope u futsalu koje će 2016. godine biti održano u Beogradu, poručio je danas gradonačelnik Siniša Mali na sastanku sa predstavnicima Evropske fudbalske unije (UEFA).

U kvalifikacijama za kontinentalno prvenstvo najavljeno je učešće čak 46 nacionalnih timova, a Grad će učestvovati i u radu Organizacionog odbora za pripremu ovog sportskog događaja, navodi se u saopštenju gradske uprave.

Sastanku su prisustvovali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i sekretar za sport i omladinu Slavko Gak, koji će biti na čelu Organizacionog odbora.

Sve utakmice šampionata u Beogradu biće direktno prenošene signalom u 59 zemalja na 20 jezika. Finalno takmičenje na programu je od 2. do 13. februara 2016. godine, a ceremonija žreba biće održana 2015. godine u Starom dvoru.

Sve utakmice prvenstva Evrope u futsalu igraće se u beogradskoj "Kombank areni".

Futsal je kod nas poznatiji kao mali fudbal i najatraktivnije je fudbalsko takmičenje u zatvorenom prostoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track