Vidić: Junajted ne zavisi od jednog igrača

Veruje u "đavole"

Vidić: Junajted ne zavisi od jednog igrača

Fudbal -
Oduvek sam verovao da možemo da se borimo za titulu. Nebitno je ko je na terenu, jer Junajted ne zavisi od jednog igrača. Navijači su se i ranije plašili kada smo ostajali bez najboljih, ali bez potrebe, jer Ferguson odlično zna da pronađe zamenu

MANČESTER - Kapiten fudbalera Mančester Junajteda Nemanja Vidić, koji se trenutno oporavlja od teške povrede, kaže da nikad nije sumnjao u saigrače, čak i kad su zaostajali u šampionskoj trci sa gradskim rivalom Sitijem.

"Oduvek sam verovao da možemo da se borimo za titulu. Nebitno je ko je na terenu, jer Junajted ne zavisi od jednog igrača. Navijači su se i ranije plašili kada smo ostajali bez najboljih, ali bez potrebe, jer Ferguson odlično zna da pronađe zamenu", rekao je Vidić.

On je dodao da je Junajted upravo zato poseban, pošto uvek, bez obzira na probleme na kraju osvoji trofej.Vidić je pohvalio mlade saigrače Džonija Evansa, Fila Džonsa, Krisa Smolinga i Danija Velbeka, koji u poslednje vreme sve više dobijaju šansu u timu sa Old Traforda.

"Nismo očekivali da će mladi fudbaleri igrati toliko utakmica i imati uticaja na uspehe. To je plus za nas", rekao je Vidić i dodao da se uspešno oporavlja, ali da ne želi da forsira povratak na teren.

Junajted sedam kola pre kraja vodi na tabeli Premijer lige sa pet bodova više od Sitija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track