Lalatović: Ko kaže da će da ostvari 15 pobeda ili se ne razume ili ne gleda fudbal kako treba
Foto: FK Crvena Zvezda

Zvezda otputovala na pripreme u Sloveniju

Lalatović: Ko kaže da će da ostvari 15 pobeda ili se ne razume ili ne gleda fudbal kako treba

Fudbal -
Crveno-beli su danas otputovali na desetodnevne pripreme u Sloveniju, a Lalatović je poveo 29 igrača

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da će ekipa u prolećnem delu sezone pokušati da ostvari 15 pobeda i dodaje da je zadovoljan dosadašnjim prelaznim rokom. "Neću da obećavam svih 15 pobeda, jer su moje kolege imale slična obećanja, pa nisu u tome uspele. Ko kaže da će da ostvari 15 pobeda ili se ne razume ili ne gleda fudbal kako treba. To je jako teško uraditi, gotovo nemoguće", rekao je Lalatović. Lalatović je dodao da još uvek ne zna da li je njegova ekipa jača u odnosu na početak sezone. Crveno-beli su danas otputovali na desetodnevne pripreme u Sloveniju, a Lalatović je poveo 29 igrača.

"Mogu da budem zadovoljan novajlijama. Mislim da nam je potreban još jedan igrač na krilu, jer imamo samo Darka Lazovića, Nenada Gavrića i Aleksandra Kataija. Takođe, žao mi je što (Rade) Krunić još nije prešao... On ima dosta problema sa menadžerima", kazao je Lalatović. On je kazao da će u Termama Čatez pratiti razvoj situacije oko Krunića. "On i njegov otac su mi rekli da, kada bi se samo oni pitali, Krunić bi odavno bio u Zvezdi jer je veliki zvezdaš. Njegovi menadžeri moraju da shvate da je za Radeta najbolje da dođe u Zvezdu, odigra kako ume, a zatim nastavi dalje", kazao je Lalatović.

Sa ekipom na pripreme neće putovati novajlija u ekipi Gbolahana Salami, koji ima problema sa vizom. "On će ostati u Beogradu i raditi na fizičkoj spremi. Žao mi je što neću moći da ga vidim".Crvena zvezda je jesenji deo prvenstva Srbije završila na drugom mestu sa 32 boda, šest manje od Partizana. Crveno-beli će prvi meč u nastavku sezone odigrati 21. februara, kada će u Nišu gostovati Radničkom.

Na pripreme u Sloveniju otputovali su: Damir Kahriman, Predrag Rajković, Marko Petković, Savo Pavićević, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Bogdan Planić, Saša Stojanović, Darko Lazović, Luka Jović, Daniel Avramovski, Nikola Antić, Mamadu Mbođ, Stefan Đorđević, Novak Martinović, Miloš Cvetković, Miloš Bosančić, Filip Manojlović, Džošua Parker, Mihajlo Ristić, Aleksanadar Katai, Vukan Savićević, Vukašin Jovanović, Marko Trkulja, Dušan Anđelković, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Aleksandar Kovačević, Đorđe Despotović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track