Vermez: Niko me iz Partizana nije zvao!

Vermez: Niko me iz Partizana nije zvao!

Fudbal -
Nije bilo nikakvih kontakata između mene i Partizana, svratio sam na stadion u Humskoj samo na kafu, kaže Vermezović

Nešto se valja.Iako je Vladimir Vermezović „već viđen” kao naslednik Avrama Granta na klupi Partizana, on tvrdi da sa njim niko iz uprave crno-belih nije kontaktirao povodom toga, te da je bio u Humskoj samo da popije kafu!

- Konstantno se dovodim u kontekst povratka u Partizan, a ja uporno ponavljam da nikakvih razgovora na tu temu nije bilo. Uostalom, Partizan ima trenera. Istina je samo da sam svratio u Humsku da popijem kafu, pa valjda imam pravo na to jer je to moja druga kuća - kaže za Kurir Vermezović.

Prema nekim informacijama, član Skupštine crno-belih Milan Obućina ubedio je čelnike kluba da je Vermezović idealno rešenje, a predsednik Dragan Đurić je, navodno, svakodnevno u kontaktu s njim. Da li je u pitanju prijateljsko ispijanje kafe ili nešto više, biće jasno veoma brzo.

Kao bivši fudbaler ekipe iz Humske, Vermezović je 2004. preuzeo Partizan, u kome je od 2000. do 2002. radio kao pomoćnik Ljubiše Tumbakovića. S mladim stručnjakom na čelu, crno-beli su bez poraza u prvenstvu osvojili titulu sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, okoja ih je zaustavila u polufinalu Kupa (2:0).

(S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track