NAMEŠTALJKE U SUPERLIGI: Sledi udar na Zvezdu i Partizan?
Foto: Dado Đilas

FSS ima dokaze

NAMEŠTALJKE U SUPERLIGI: Sledi udar na Zvezdu i Partizan?

Fudbal -

Posle otkrića da je bilo neregularnih mečeva u Prvoj ligi Srbije, ni naši najtrofejniji klubovi neće biti izuzeti od istrage koju sprovode Fudbalski savez Srbije i UEFA

Akcija Fudbalskog saveza Srbije protiv nameštanja mečeva u srpskom fudbalu neće biti završena sa otkrivena tri meča u Prvoj ligi! Ovo je sve bila uvertira jer, kako Kurir saznaje, sledeći na listi za češljanje su klubovi iz elitnog ranga - Superlige!Rešeni su novi čelnici ovdašnjeg fudbala da potpuno iskorene sve nečasne radnje. Počelo se sa drugoligaškim karavanom, gde je otkriven trougao klubova koji je režirao pakleni plan i dogovorio se o ishodima svih međusobnih šest utakmica.Prema rečima sagovornika Kurira koji je odlično upućen u istražne radnje u vezi sa nameštenim mečevima, češljaju se čak i večiti rivali!- Nisu zaobiđeni ni njihovi sumnjivi mečevi koje su igrali. Tu su Zvezdin meč protiv OFK Beograda, kao i susret Partizana i Novog Pazara, ali ima još njihovih sumnjivih mečeva o kojima će se tek čuti - navodi naš izvor.

BSK se braniNE DUGUJEMO NIKOME BODOVEPovodom optužbi da su deo klana koji je nameštao mečeve, o čemu je Kurir juče pisao, oglasio se fudbalski klub BSK iz Borče:- Na današnji dan mi nikome ne dugujemo bodove. Zato, fudbalska gospodo, zaobiđite BSK kada vam na um padnu mutne radnje. Ovde ih nema. Pogledajte svoje dvorište. Naše je, ponavljamo, čisto - stoji u saopštenju plavo-belih.

Ovako se nameštaKAD PADNE KVOTA SA 2.00 NA 1.22Na dan objavljivanja kvota za meč Spartak - OFK Beograd bila je 2.00. To znači da na uloženih 100 dinara dobijate 200 dinara. Usled velikih uplata na pobedu domaćina kvota je pala na mizernih 1.22, a u nekim kladionicama je meč bio i blokiran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track