PRVI SRBIN U DINAMU OD RASPADA SFRJ: Evo kako se Andrić obratio navijačima hrvatskog šampiona posle istorijskog transfera (FOTO)
Foto: Starsport©

NIJE HTEO U ĐENOVU

PRVI SRBIN U DINAMU OD RASPADA SFRJ: Evo kako se Andrić obratio navijačima hrvatskog šampiona posle istorijskog transfera (FOTO)

Fudbal -

Komnen Andrić, 23-godišnji fudbaler iz Novog Pazara, prvi je Srbin u zagrebačkom Dinamu od raspada SFR Jugoslavije.

Andrić je pre nekoliko dana iz Intera iz Zaprešića stigao u klub sa "Maksimira", a sada se oglasio povodom istorijskog transfera, što njegov odlazak u Dinamo svakako jeste.

"Ovom prilikom hteo bih da istaknem veliko zadovoljstvo što sam postao igrač najtrofejnijeg hrvatskog kluba i što su čelnici Dinama prepoznali moj potencijal. Obećavam da ću od prvog dana pružati maksimum i ostavljati poslednji atom snage na terenu, kao što sam to radio i u bivšem klubu i verujem da će svaki 'dinamovac' to prepoznati. Želim da se zahvalim sada već bivšem klubu, saigračima, navijačima i svim radnicima u klubu sa kojima sam imao izvanrednu saradnju prethodnih godinu i po dana. U Interu sam svakako proveo najlepši deo dosadašnje karijere", napisao je mladi napadač na "Instagramu".

Andrić se posebno zahvalio treneru Intera.

"Želeo bih da kazem veliko hvala mom prethodnom treneru Samiru Topraku, koji je i najzaslužniji za uspehe od kada sam u Interu, koji je od prvog dana verovao u mene i pružao mi podršku, čovek koji mi je dao kapitensku traku iako to nije bila možda logična stvar. Još jednom hvala na svemu, šefe!", dodao je Komnen Andrić.

On je karijeru počeo u kragujevačkom Radničkom, zatim je igrao u OFK Beogradu, Belenenšešu i Žalgirisu, dok 2017. nije stogao u Zaprešić.

Andrića su želeli i Sampdorija i Đenova, ali se on odlučio za selidbu na "Maksimir".

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track