IVICA ILIEV OTKRIO KAKO JE OSVOJIO SUPRUGU IVANU: Iako je te večeri imala neke druge planove... (FOTO)
Foto: Ana Paunković

VIŠE OD DECENIJU SU U BRAKU

IVICA ILIEV OTKRIO KAKO JE OSVOJIO SUPRUGU IVANU: Iako je te večeri imala neke druge planove... (FOTO)

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler i doskorašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev progovorio je o privatnom životu i otkrio kako je osvojio suprugu Ivanu.

Ivana i Ivica uživaju u skladnom braku više od deceniju i imaju troje dece sinove Leona (13) i Luku (4) i ćerku Laru (10).

"Svakodnevno ulažemo mnogo truda u naš odnos. Razumevanje i poštovanje životnog saputnika je nama na prvom mestu. Ljubav je važna, ali ona nije dovoljna ako su druge okolnosti negativne. Neophodno je da se zbog zajednice pređe preko nekih karakternih crta i principa, jer u braku ti principi trebalo bi da postanu zajednički. Mi smo jedno i živimo za našu porodicu", rekao je svojevremeno Ivica za magazin "Hello", pa i otkrio kako su se upoznali i kako je osvojio Ivanino srce.

ivana i ivica na svadbi kod lole smiljanića
ivana i ivica na svadbi kod lole smiljanićafoto: Ana Paunković

"Ivanin najbolji drug bio mi je saigrač u juniorskim danima. Iako je te večeri imala neke druge planove, pristala je da sa njim prvo svrati na žurku, na kojoj sam bio i ja. Tada smo se upoznali, malo smo porazgovarali, ali ništa se nije desilo. Sreli smo se ponovo posle nekoliko meseci, i opet nije bilo ništa, možda i zbog toga što joj se to veče udvarao još jedan dečko. Treći put smo se našli na proslavi mog osamnaestog rođendana. Tražio sam broj telefona od zajedničkog druga, pozvao je i ostalo je istorija", kazao je on.

kurir.rs / Hello

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track