KOLAROV DOŽIVLJAVA DRUGU MLADOST U 34. GODINI: Srbin dao više golova od pola Serije A!
Foto: Profimedia

BOMBARDER Aleksandar veliki

KOLAROV DOŽIVLJAVA DRUGU MLADOST U 34. GODINI: Srbin dao više golova od pola Serije A!

Fudbal -

Nestvarno Sjajni srpski defanzivac ove sezone se češće upisivao u strelce nego čitave ekipe Milana, Udinezea i Sampdorije, a ima isti učinak koliko i Verona i Leće

Kolarov 3, Milan 2, Udineze 2, Sampdorija 2... Podatak za nevericu! Srpski defanzivac dao je više golova nego tri velikana italijanskog fudbala. Aleksandar Kolarov igra fudbal života u 34. godini.

Slobodan udarac za Romu u 48. minutu meča u Bolonji izazvao je burne proteste igrača domaćina! Razumljivo, znali su šta im se sprema. Kolarov je uzeo loptu, maestralno prebacio živi zid, pa je golman Bolonje samo pogledom mogao da isprati kako lopta završava u mreži. Bio je to treći gol Srbina u ovoj sezoni. Ne zna se koji je bio lepši od kojeg!

Defanzivac Rimljana jedan je od najboljih izvođača slobodnih udaraca današnjice. Tokom karijere ga je krasio izuzetno jak šut, a s godinama je usavršio i preciznost, tako da je postao noćna mora za golmane. Prošle sezone Kolarov je bio najefikasniji defanzivac u celoj ligi s osam golova.

U Romi su oduševljeni igrama srpskog asa, pa su mu tako već ponudili novi ugovor, pošto postojeći ističe na kraju sezone. Mediji na Apeninima navode da će Aleksandar prihvatiti ponudu „vučice“ i parafirati saradnju do 2021. godine (s opcijom produženja na još jednu sezonu).

Još kad bi kapiten „orlova“ odveo i našu reprezentaciju na Evropsko prvenstvo...

Ovo možda niste znali...

Pet godina je bio u mlađim kategorijama Zvezde, ali nije dobio priliku da zaigra u prvom timu S mladom reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu (2007) Ima nekoliko nadimaka - Aleks, Kola, Koki...

Važi za velikog radnika, prvi dolazi, a poslednji odlazi s treninga U meču Lacio - Torino (2009) jedan njegov šut pogodio je sudiju u glavu - arbitar je nekoliko minuta dolazio sebi

Ne služi se frazama u izjavama za medije, uvek otvoreno govori na svaku temu

Kakav podatak SAMO MESI BOLJI OD KOLAROVA!

Od 2017. godine samo je Leo Mesi dao više golova od Aleksandra Kolarova iz slobodnih udaraca (gledajući pet najjačih evropskih liga). Argentinski čarobnjak postigao je čak 12 pogodaka, dok je na drugom mestu srpski reprezentativac sa šest golova.

(Kurir.rs / Miloš Bjelinić / Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track