RONALDO ĆE MORATI DA SE IZVINI: Klub je iznad svakog pojedinca, Kjelini će mu objasniti neke stvari! (VIDEO)
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

SAPUNICA

RONALDO ĆE MORATI DA SE IZVINI: Klub je iznad svakog pojedinca, Kjelini će mu objasniti neke stvari! (VIDEO)

Fudbal -

I dalje se smenjuju vesti o Kristijanu Ronaldu, njegova izmena protiv Milana i odlazak sa stadiona su i dalje tema broj 1 na Apeninima.

Da li je opsovao Sarija, čitači sa usana su prvo tvrdili da mu je rekao da je "kurvin sin", međutim sada je to opovrgnuto.

Italijanski novinari su navodno uspeli da sa usana pri izlasku razaznaju dve stvari, "vai pra o caralho", odnosno "je*i se", ali i brutalnu poruku "odlazi".

Ipak, u Juventusu su više zabrinuti zbog njegove povrede i loših igara, nego toga što se dešavalo.

Klub ga neće kazniti, odnos prema njemu je drugačiji, ali se od Portugalca očekuje da se sledećeg ponedeljka pojavi u klubu, čim završi obaveze sa reprezentacijom. Klub će detaljno pregledati Ronalda i on neće igrati, ukoliko nije potpuno spreman.

Partije u poslednje četiri utakmice su bile loše, što je povećalo nervozu Portugalca. "Tutosport" tvrdi da će Kjelini sugerisati Ronaldu da se izvini saigračima ako je stvarno napustio stadion pre kraja i skrenuti mu pažnju da mora da sačeka ostale igrače i pozdravi navijače.

foto: AP

Portugalac je emotivno podneo to što ga je trener Mauricio Sari izveo iz igre u 55. minutu (umesto njega ušao Paolo Dibala, koji je kasnije postigao gol za pobedu) i tri minuta pre kraja otišao je sa stadiona.

Ovo je bio drugi uzastopni meč na kojem je Ronaldo zamenjen, nakon gostovanja Lokomotivi iz Moskve u Ligi šampiona, a objašnjenje Sarija "kako nije fizički spreman" očigledno se ne dopada petostrukom osvajaču Zlatne lopte.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track