IMA I GORIH OD LUKE JOVIĆA: Možda niste znali NEVEROVATNE! Povrede poznatih fudbalera
Foto: Profimedia, Kurir

Apsurdi

IMA I GORIH OD LUKE JOVIĆA: Možda niste znali NEVEROVATNE! Povrede poznatih fudbalera

Fudbal -

Peh srpskog fudbalera tokom izolacije podsetio da je i Nesta oštetio tetivu ruke zbog igranja igrica, da je Tevez išao u zatvor da igra fudbal sa zatvorenicima, pa mu tamo pokidali list desne noge

Svi veliki španski mediji preneli su informaciju Kurira da se centarfor Real Madrida Luka Jović povredio u Beogradu tokom boravka u izolaciji "tako što je skočio sa terase i polomio kost pete desnog stopala.

Još se ne zna razlog zbog kojeg se Jović odlučio na toliki rizik da skače sa veće visine, ali ako mu je za utehu nije prvi svetski fudbaler sa apsurdnim načinom da se daleko od terena i protivničkih startovao teže povredio.

Smotani Kanjizares izgubio SP 2002 zbog posekotine

Golman Valensije Santjago Kanjizares nije putovao sa Španijom na Mundijal u Japan i Južnu Koreju jer se pred sam polazak povredio posle tuširanja.

Njemu je tada pala bočica "afteršejva" na stopalo i napravila duboku rasekotinu koja nije mogla da zaraste do početka utakmica.

Beanega slomio nogu na benzinskoj pumpi

Argentinac koji je 2012. godine igrao za Valensiju morao je na operaciju zbog loma noge na dva mesta, jer je bio nespretan tokom sipanja benzina na pumpi. Banega nije povukao ručnu kočnicu, da bi mu tokom točenja goriva auto krenuo unazad i priklještio nogu. Usledio je zahvat i pauza od šest meseci.

Nesta je, ipak, najgori

foto: Profimedia

Ko bi rekao da je takav as kao što je Alesandro Nesta doživeo tešku povredu ruke zbog preteranog igranja "Plejstešena". Njemu je povređena tetiva šake zbog čega je morao na operaciju i jednomesečni oporavak.

Tevez se povredio u zatvoru

Argentinac Karlos Tevez je tokom jedne letnje pauze u prvenstvu posetio svog polubrat Huana Alberta Martineza u zatvoru, koji je bio na izdržavanju 16-godišnje robije.

foto: Profimedia

Iako se radi o zatvoru u Kordobi koji je dobro čuvan, Tevezu je dozvoljeno da sa ostalim zatvorenicima odigra partiju fudbala i tom prilikom ga očigledno nisu mazili, čim je doživeo tešku povredu lista.

Opekotine zbog sina Serhija

Otac mnogo poznatijeg sina Serhija, Karles Buskets, svojevremeno je bio prvi golman Barselone u vreme mandata Luja van Gala. Taman kada se ustalio u prvom timu morao je na pauzu i duži oporavak, jer je video kako mu se sin igra za užarenim metalom i da bi ga spasio od težeg povređivanja, on ga je golim rukama istrgao iz dečijeg poseda. Nastale su teške opekotine od koji se duže oporavljao.

Pas sredio Karla Kudićnija

Bivši golman Čelsija Karlo Kudićini doživeo je tešku povredu kolena šetajući psa. U jednom trenutku pas je naglo i snažno krenuo napred, tako da je svog gazdu srušio na zemlju, a prilikom daljeg povlačenja oštetio mu je ligamente kolena.

D. P..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track