NIŠLIJE DOLAZE NA KROV Trener Radničkog: Pred nama je veoma zahtevan meč sa Voždovcem (FOTO)
Foto: Starsport

SUPERLIGA

NIŠLIJE DOLAZE NA KROV Trener Radničkog: Pred nama je veoma zahtevan meč sa Voždovcem (FOTO)

Fudbal -

Trener Radničkog Radoslav Batak rekao je da je pred njegovim fudbalerima veoma zahtevna utakmica protiv Voždovca, ali da želi pobedu.

"Pred nama je još jedan veoma zahtevan meč. Voždovac je dobar tim, uvek je neugodno igrati utakmice na njihovom terenu koji je specifičan, a pokušaće i da se iskupe posle visokog poraza u prošlom kolu. Svesni smo težine zadatka koji je pred nama, ali smo i potpuno spremi da ispunimo naš cilj, a to su tri boda. Uslovi u kojima ćemo igrati ne smeju da nam budu nikakav izgovor. Moramo da pružimo maksimum, a ako budemo na nivou sa poslednjeg gostovanja protiv TSC-a, možemo da se nadamo uspehu. Biće mnogo bitno da što pre postignemo gol. To nam je nedostajalo u subotu na meču sa Čukaričkim i zato smo ostali bez dva boda. Radili smo na realizaciji i verujem da ćemo naše planove sutra sprovesti u delo", rekao je Batak.

Radnički će igrati protiv Voždovca u prvoj utakmici devetog kola Super lige Srbije.

foto: FK Radnički Niš

Niška ekipa biće jača za Nemanju Kojića, ali Batak neće moći da računa na Nenada Šljivića i Todora Petrovića.

"Videlo se prošle subote koliko nam je Nemanja Kojić nedostajao, tako da ćemo njihovim povratkom u tim moći mnogo bolje da se organizujemo u napadu i bićemo opasniji pred golom domaćina. Kako nam je namera da igramo napadački i na sva tri boda, jasno je da smo rešili najveći problem i dilemu koju smo imali oko najboljeg sastava koji će početi meč. Nažalost, Todor Petrović će propustiti i ovaj susret, ali ga očekujemo za sledeće kolo i okršaj protiv Mladosti iz Lučana. Nenad Šljivić je teže povredjen i na njega neću moći da računam još neko vreme. Svi ostali su spremni i u konkurenciji su za Voždovac", kazao je Batak.

Utakmicac između Voždovca i Radničkog igraće se sutra od 19.00 u Beogradu.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track