PLJUVALA PO SRBIJI I BEOGRADU, MUŽU ZABRANILA DA VODI ORLOVE: Zenga više nije mogao da je trpi, pa podneo ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA!
Foto: Profimedia

dosta mu je bilo svega

PLJUVALA PO SRBIJI I BEOGRADU, MUŽU ZABRANILA DA VODI ORLOVE: Zenga više nije mogao da je trpi, pa podneo ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA!

Fudbal -

Italijanski trener Valter Zenga, koji je posebno ostao u lepoj uspomeni navijačima Crvene zvezde, više nije mogao da trpi svoju surpugu Raluku, pa je podneo zahtev za razvod braka!

A gospođu smo mi i te kako dobro zapamtili jer nije lako zaboraviti nekoga ko o vama priča samo najgore i najcrnje stvari. Ko vas, a da nije poznato zašto, mrzi onako "do koske".

foto: PrintScreen

- Dunav tiho teče, mutan i zelen, prenatrpan, preseca grad, i klizi ispod ogromnih mostova, pored starih zgrada, bednih, pored porušenih zgrada od bombardovanja, kao kosturi sa skeletom koji je pobegao od sunca. Tu i tamo po neki znak preporoda, poneka slabašna nada modernizacije. Beograd 2005. leta gospodnjeg. Jezik je nemoguć, ništa ne razumem. Dosada se kondenzuje u krupne kapljice na našim čelima. Nedostaje nam mnogo što-šta. Na beogradskom aerodromu koprcali smo se kao gomila izbeglica koja se gura za mesto u autobusu spasa. Očekivala sam da u momentu iz kose mog suseda izviri duguljasta znatiželjna glava kokoške, probijao me odvratan miris hrane, paprike, pastrmke, suhomesnatih proizvoda... - tako je Raluka pričala o Beogradu nakon Zenginog odlaska iz Crvene zvezde, a kasnije mu je otovoreno rekla da ne prihvata poziv na mesto selektora Srbije.

Zbog nje je čuveni Valter ispustio priliku da sa "orlovima" napravi nešto veliko, ali sada mu je prekipelo, pa je odlučio da okonča 15 godina dug bračni staž.

- Nažalost, odnosi među nama više nisu isti, zbog razdvojenosti, udaljenosti, zbog posla... Već sam podneo zahtev za razvod u Dubaiju. Nismo želeli da dođemo do ove tačke, ali život je pun iznenađenja. Već neko vreme nismo par. Moja surpuga se radikalno promenila, rešila je da krene drugim putem. Sloboda koju sam joj uvek davao sada se okrenula poput nas - rekao je italijanski fudbalski stručnjak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track