FRANCUZI SLAVILI U REPRIZI FINALA MUNDIJALA! Danci bolji od Engleza, Belgija savladala Island, remi Italije i Holandije! VIDEO
Foto: AP

LIGA NACIJA

FRANCUZI SLAVILI U REPRIZI FINALA MUNDIJALA! Danci bolji od Engleza, Belgija savladala Island, remi Italije i Holandije! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Danske pobedili su večeras kao gosti Englesku 1:0, u četvrtom kolu Divizije A Lige nacija.

Jedini gol na meču je postigao Kristijan Eriksen iz penala u 35. minutu.

Engleska je od 32. minuta igrala sa igračem manje pošto je crveni karton dobio Hari Megvajer.

U Grupi 2, Belgija je u gostima pobedila Island 2:1. Strelac za Belgiju je bio dva puta Romelu Lukaku u 9. i iz penala u 38. minutu. Gol za Island je postigao Birkjir Sajvarson u 17. minutu.

Nakon četiri kola Belgija je prva u grupi sa devet bodova, Engleska i Danska imaju po sedam, dok je Island bez ijednog osvojenog boda.

U Grupi 3, Francuska je u gostima pobedila Hrvatsku 2:1. Strelci za Francusku bili su Antoan Grizman u osmom. i Kilijan Mbape u 79. minutu, dok je za Hrvatsku gol postigao Nikola Vlašić u 65. minutu.

U drugom meču u Grupi 3, Portigal je kao domaćin pobedio Švedsku 3:0, golovima Bernarda Silve u 21. i Dioga Žote u 44. i 72. minutu.

Francuska i Portugal imaju po deset bodova, Hrvatska je osvojila tri, dok je Švedska bez bodova.

U Grupi 1, Italija i Holanija su odigrale nerešeno 1:1. Gol za Italiju je dao Lorenco Pelegrini u 16. minutu, dok je za Holandiju strelac bio Doni van de Bek u 25. minutu.

U drugom meču, Poljska je pobedila kao domaćin Bosnu i Hercegovinu 3:0, golovima Roberta Levandovskog u 40. i 52. i Karola Linetija u 45. minutu.

Poljska ima sedam, Italija šest, Holandija pet i Bosna i Hercegovina dva osvojena boda.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track