KURIROVA ANKETA: Evo kako su poznati prognozirali ishod derbija! (FOTO)
Foto: @starsport

Mi ili ONI

KURIROVA ANKETA: Evo kako su poznati prognozirali ishod derbija! (FOTO)

Fudbal -

Zorana Mihajlović - ministarka

Uvek Zvezda! Pobeđujemo

- Od kada znam za sebe, navijam za Crvenu zvezdu... uvek! Znači, Zvezda! I hvala Zvezdi jer je prva prihvatila da na stadionu budu transparenti "Stop nasilju nad ženama". I tu posebnu zahvalnost dugujem navijačima, jer je uprava na moj zahtev rekla - moramo da vidimo s navijačima. Pa sam komunicirala s navijačima, koji su odmah rekli: "Da, jer to je za naše sestre, majke, prijateljice." Naravno, pobeđuje Zvezda.

foto: Beta/Zoran Petrović

Nenad Okanović - glumac

Bez publike nema smisla

- Očekujem da Zvezda pobedi. (smeh) Mora više. Ne mora niko posebno da se istakne od fudbalera, samo da dobijemo utakmicu. Krivo mi je što nema publike, sve deluje nekako dosadno... Fudbal gubi smisao u ovakvim uslovima. Ali šta da radimo, tako nam je kako nam je.

foto: Dragana Udovičić

Marinko Rokvić - pevač

Zvezda ima bolji tim

- Naravno, želja je da Zvezda pobedi. Kao i uvek. Mislim da imamo bolji tim, ali poslednje utakmice su pokazala da to ne mora ništa da znači. Čini mi se da Partizanovi igrači daju tri puta više protiv Zvezde nego kad igraju protiv nekog drugog. Izostanak Kange i Ivanića nije problem, imamo dobar fond igrača. Uzdam se u Kataija i Falčinelija.

foto: Dragana Udovičić

Marko Bulat - pevač

Partizanovac sam, ali miriše mi na remi

- Često sam išao na derbije. Iako sam navijač Partizana, sada mi nekako najviše miriše da će biti nerešeno. Ne verujem da će biti mnogo golova, dakle 0:0 ili 1:1. Može da se desi minimalna pobeda jednog od rivala, ali tipujem na "iks". Što se nas tiče, najviše očekujem od Natha i Asana.

foto: Damir Dervišagić

Nele Karajlić - pevač

Pobediće oni s manje koronaša

Uh, ja mislio da je derbi odložen. (smeh). Pobediće oni s manje koronaša! Takođe, fudbaleri moraju da se pridržavaju socijalne distance, tako da su dueli zabranjeni. Ni trener ne sme da se dere, jer tako izbacuje čestice koje mogu da zaraze druge.

foto: Beta/Dragan Gojić

Ognjen Amidžić - voditelj

Neka bude dobar fudbal i neka slavi Partizan

- Nadam se i očekujem da bude dobar fudbal. Gledam evropske utakmice, pa čak mi i Liga šampiona više ne liči na neki značajan meč, više mi sve to izgleda kao trening ili proba. Teško se navikavam na fudbal bez publike. Ipak, neka igraju dobro i jedni i drugi i neka pobedi Partizan!

foto: Damir Dervišagić

Momčilo Bajagić - muzičar

Vreme je da pobedimo u derbiju!

- Naravno da kao navijač Crvene zvezde priželjkujem i nadam se pobedi crveno-belih. Prošli derbi nismo dobili, pa je red da dobijemo ovaj. Malo je frka što su Kanga i Ivanić dobili koronu, pa ne mogu da pomognu, ali mislim da imamo dobar tim da slavimo pobedu.

foto: Marina Lopičić

Ivica Dačić - političar

Za Partizan je ovo odlučujuće

Ja kao Partizanovac, prognoziram pobedu Partizana ili u najgorem slučaju nerešen ishod. To je za Partizan odlučujuća utakmica, jer jedino pobedom može da ima neke šanse da se približi Zvezdi u borbi za titulu.

foto: Marina Lopičić

Dragan Kojić Keba - pevač

Pobeđuje Zvezda sa 3:1, dajemo autogol

Pobeđujue Zvezda sa 3:1, ali nećemo primiti gol. Daćemo tri u njihovu mrežu i jedan autogol. Pošto ne mogu da nas stignu, vreme je da se raspucamo. Nema publike, ali to ne mora da utiče na dešavanja na terenu, derbi je uvek srčan, tako da očekujem borbenost i danas.

foto: Ana Paunković

Igor Lazić Nigor - muzičar

Očekujem 1:1, daće ga Filip

- Očekujem nerešeno, rezultat 1:1. Bezveze je ovo bez publike, nema tog žara. Igrači će biti bez pritiska i opterećenja, pa bi moglo da bude opuštenije. U derbijima je uvek Partizan bio bolji, ali gledajući kako sada igramo, mislim da će biti remi. Mislim da će gol dati naša mlada nada Filip Stevanović, a onamo nek bude, recimo, Ben.

foto: Sonja Spasić

Marija Obradović - političarka

Držim palčeve crveno-belima

- Navijam za Crvenu zvezdu, ali nisam baš aktivna navijačica. Nadam se da će moji na stadionu u Humskoj da budu bolji i držim im palčeve. Neobično je što se naša najveća utakmica igra bez navijača, oni su bili sastavni deo derbija, ali takva je stvarnost u kojoj živimo.

foto: Marina Lopičić

Marko Živić - glumac

Biće teško, biće 2:0 za Partizan

- Vidim da su desetkovani i jedni i drugi. Najavljujem 2:0 za Partizan, iako je teško da će biti tako. Mogao bi Stevanović da ga da. Muka je što nema publike u pozorištu, a kamoli njima na stadionu. Nisam fudbaler pa ne znam kako se oni osećaju, ali je meni ono navijanje koje pušta neki di-džej potpuno besmisleno.

foto: Nebojša Mandić

Vladimir Đukanović - političar

Velika je tuga što nema publike

- Kao vatreni navijač crveno-belih očekujem da dobijemo komšije. Bolji smo, imamo kvalitet, ali velika je tuga što nema publike.

foto: Marina Lopičić

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track