LIDIJA VUKIĆEVIĆ NA VEZI SA BIVŠIM MUŽEM KOJI JE U BOLNICI ZBOG KORONE: Čuli smo se, tamo je sigurniji
Foto: ATA Images, Starsport©

GLOBALNA PANDEMIJA

LIDIJA VUKIĆEVIĆ NA VEZI SA BIVŠIM MUŽEM KOJI JE U BOLNICI ZBOG KORONE: Čuli smo se, tamo je sigurniji

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler i direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela nalazi se u bolnici zbog korona virusa, a sada se oglasila i nejgova bivša supruga, glumica Lidija Vukićević.

Lidija, koja sa Mitrom ima dva sina, navela je da se njen bivši muž dobro oseća, te da smatra da je bolje što se leči u bolnici, jer tamo ima adekvatnu negu.

- Čuli smo se naravno. Mi imamo zajedničku decu, svi pratimo jedni druge kroz život i to je normalno, pogotovo kada su ovakve situacije. Mislim da je dobro, Mitar će vrlo brzo to pregurati. Nije on u velikom problemu. Dobro je što je u bolnici, deca i ja smo smatrali da je to normalno, jer je tamo sigurniji nego da čeka kod kuće - rekla je Lidija za portal "Republika".

Mitar Mrkela
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Inače, iako su godinama razvedeni, Lidija i Mrkela odlično funkcionišu i zajedno brinu o svoja dva sina koja su im centar sveta.

Lajpcig u seriji od četiri pobede u ligi, Borusija toliko ne zna za trijumf. Stoga i kvota 1,72 na keca u derbiju kola u Nemačkoj (18.30): Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Lajpcig – Borusija M’Gladbah.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track