Najnovije vesti

PARTIZANU SE CRNO PIŠE AKO IZGUBI SPOR NA SUDU U LOZANI: Moraće Asanu da iskeširaju sve plate do isteka ugovora!
Foto: Starsport

otkrivamo

PARTIZANU SE CRNO PIŠE AKO IZGUBI SPOR NA SUDU U LOZANI: Moraće Asanu da iskeširaju sve plate do isteka ugovora!

Fudbal

Veliki finansijski problemi mogli bi da nastanu u Humskoj posle parnica sa japanskim fudbalerom

Ono što posebno treba da zabrine čelnike Partizana, predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazuru je da će u slučaju da izgube spor sa Takumom Asanom, morati da isplate sve dugove prema Japancu.

Šta to u prevodu znači, Partizan će biti prisiljen da iskešira sve plate do isteka ugovora koji je imao Takuma Asano sa crno-belima. Plus, klub ostaje bez planiranog milionskog obeštećenja, koje je trebalo da bude između 3.000.000 i 5.000.000 evra.

Miloš Vazura, Milorad Vučelić
foto: Beta Branislav Božić

Problem između Takume Asana i Partizana nastao je tokom zime, kada su crno-beli pokušali da Japanca prodaju u Ujedinjene Arapske Emirate, što je on u startu odbio i time ih ostavio bez 5.000.000 evra. Asano je tada preko svojih zastupnika rekao čelnicima crno-belih da svoju budućnost vidi samo u Evropi, odnosno u nekoj od najjačih "liga petice".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Takuma Asano (@asatakugram)

Takuma Asano napustio je Beograd i Partizan u petak, kada je otišao u rodni Japan. To je uradio po savetu svog advokatskog tima, koji su već sklopili pravnu konstrukciju i obezbedili dokumentaciju za sud. Na dan pravoslavnog Uskrsa u nedelju, Takuma Asano se oglasio preko društvenih mreža i otkrio da je raskinuo ugovor sa Partizanom jer nije bio redovno plaćen.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...