BIŠEVAC UZ NEKADAŠNJEG SAIGRAČA; Verujem da će Pantelić i saradnici iz FSS i klubova ispuniti ciljeve i podići srpski fudbal
Foto: Profimedia

svestan da je mnogo problema

BIŠEVAC UZ NEKADAŠNJEG SAIGRAČA; Verujem da će Pantelić i saradnici iz FSS i klubova ispuniti ciljeve i podići srpski fudbal

Fudbal -

Nekadašnji reprezentativac Milan Biševac rekao je da veruje da će vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić uz pomoć saradnika i klubova ispuniti ciljeve i podići kvalitet srpskog fudbala.

Biševac je rekao da kao bivši reprezentativac i osvajač duple krune sa Crvenom zvezdom, prati dešavanja u srpskom fudbalu i da nema bolje reklame od dobrih rezultata crveno-belih u Evrop i uspeha nacionalne selekcije i njenih mlađih kategorija.

"Očekujem da i u narednim godinama bude tako, da klubovi dodju do grupnih faza Uefinih takmičenja, a nacionalne selekcije stignu tamo gde im je i mesto, do evropskih i svetskih prvenstava. Znam da je to cilj i ljudi koji su u Savezu. Vidim pozitivnu energiju i želju", rekao je Biševac agenciji Beta.

On je podržao rad Pantelića, koji je vršilac dužnosti predsednika FSS, otkako je Slaviša Kokeza podneo ostavku.

"Očekujem i da nam Super liga bude još bolja i da podignemo kvalitet klupskog fudbala. Dve godine sam delio svlačionicu sa Markom Pantelićem u Crvenoj zvezdi i verujem da će na mestu na kojem se nalazi, uz pomoć saradnika ali i onih koji vode klubove, ispuniti zacrtane ciljeve. Mi smo fudbalska nacija i očekujem da budemo na mestu koje nam pripada. I u Evropi i u svetu", naveo je Biševac.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track