MAJKA DVOJE DECE OČARALA LJAJIĆA I NAPRAVILA LOM U TURSKOJ Izbrisala Sofiju iz Ademovog života i izbušila njegov transfer u Moskvu
Foto: Instagram

ko je buba dazdarević?

MAJKA DVOJE DECE OČARALA LJAJIĆA I NAPRAVILA LOM U TURSKOJ Izbrisala Sofiju iz Ademovog života i izbušila njegov transfer u Moskvu

Fudbal -

Atraktivna Novopazarka Zubejda Buba Dazdarević izazvala je neviđenu buru u Turskoj

Fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić dospeo je u žižu javnosti zbog činjenice da je odbio transfer u Spartak iz Moskve. Reprezentativac je zbog toga izbačen iz prvog tima, a za propali transfer mediji su okrivili njegovu atraktivnu devojku - Zubejdu.

Zubejda Dazdarević
foto: Instagram

Navodno, popularna Buba nije želela da se seli u Moskvu, pa je ubedila svog dragog da odbije ponudu.

Ljajić je tako postao najomraženija ličnost u turskom klubu.

Sada se mnogi pitaju ko je devojka koja ima tako snažan uticaj na srpskog fudbalera?!

Zubejda se potpuno razlikuje od tipičnih žena fudbalera...

Naime, fudbaleru Bešiktaša su dosadile starlete, manekenke i druge popularne "cice", pa je pre dve godine uplovio u ljubavne vode sa uspešnom i obrazovanom lepoticom iz rodnog kraja.

Ova atraktivna Novopazarka je uspešna slikarka, završila magistarske studije u Skoplju i imala je veliki broj samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Zubejda je radila i kao nastavnica likovne kulture u jednoj osnovnoj školi u Novom Pazaru.

Fudbaler Bešiktaša i talentovana umetnica poznaju se još iz mlađih dana. Išli su zajedno u školu i bili su bliski pre nego što je Ljajić postao uspešan fudbaler, međutim, među njima ranije nikada nije bilo ništa.

U međuvremenu Adem se posvetio sportu, gradio je svoju fudbalsku karijeru, a Zubejda je sve uložila u obrazovanje i postala je uspešna slikarka. Udala se, rodila dve ćerke, ali se kasnije i razvela.

Izbrisala Sofiju iz Ljajićevog života

Adem je pre Zubejde bio u ozbiljnoj vezi sa popularnom manekenkom Sofijom Milošević.

Nakon raskida sa atraktivnom plavušom Adem je uspostavio kontakt sa drugaricom iz detinjstva. Družili su se dok je boravio u Novom Pazaru, "sevnule su varnice" i uplovili su u vezu.

Ova atraktivna Novopazarka izbrisala je Miloševićevu iz njegovog života.

Nakon burne veze sa Sofijom uz nju je pronašo sreću.

Sofija Milošević, Adem Ljajić
foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track