SUMA OTKRIO ISTINU O SVOM STATUSU I OŠTRO NAPAO TRENERA STANOJEVIĆA: On je kriv što ne igram, ja sam došao na pripreme na vreme!
Foto: Starsport, FK Partizan

pukla tikva

SUMA OTKRIO ISTINU O SVOM STATUSU I OŠTRO NAPAO TRENERA STANOJEVIĆA: On je kriv što ne igram, ja sam došao na pripreme na vreme!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Sejduba Suma odlučio je da se oglasi i da kaže svoju stranu priče o svom statusu u ekipi koji je, kako kaže, loš pre svega zbog trenera Stanojevića zbog kojeg ne igra praktično od starta sezone.

Gvinejac je rekao da je sve krenulo od momenta kada je zakasnio na start priprema iako se pojavio dva dana pre odlaska ekipe u Sloveniju, gde na kraju nije ni putovao jer mu se pasoš neobično dugo zadržao u ambasadi.

Suma je o svemu tome pričao u obraćanju na svojoj instagram stranici.

- Hoću da pričam o živpotu u fudbalu, da kažem šta se dešavalo od starta sezone. Pre svega, da kažem zašto nisam došao na sam start priprema. Čuo sam da svi kažu da trener kaže da nisam poštovao klub i želim reći da to nije istina - počeo je Suma genezu problema, pa nastavio.

- Izugbio sam pasoš, kreditnu, novac, vozačku, razbli su mi kola, a mislim da znate da kada nemate pasoš ne možete da putujete. Kada se to desilo isti dan sam zvao klub, kada sam zvao i objasnio šta se desilo, (iz Partizana) su mi rekl da je ok i da rešim to. Znate da pasoš ne može dase izvadi od 5 dana, to znate. Imao sam veze, rešio sam to i vratio se u Beograd dva dana pre odlaska ekipe u Sloveniju. Kada sam došao u Srbiju, i klub tražio moj pasoš da dobijem vizu da odem u Sloveniju, čekao sam na vizu dok se ekipa nije vratila sa priprema. Pasoš mi je bio u ambasadi, nisam znao ništa. To je razlog što nisam išao u Sloveniju, i trener je znao, svi su znali, samo neće da kažu istinu - priča Suma.

Sejduba Suma
foto: Printscreen

Bez priprema je praktično ostao i bez mesta u ekipi, ali se trudio, radio i čekao svoju šansu - i nije je dočekao.

- Kada sam krenuo da treniram sa grupom, ljudi pitaju zašto ne igram, ali ja ne mogu da odlučujem. Ja želim da igram, ali nemam tu moć i zato moram da se borim da igram. Nažalost, neko, evo reći ću i to - trener to ne želi. Pokušao sam da se borim, da budem uz tim, da radim, treniram jako, jer ne volim da sam na klupi. Ko to voli? Naravno, ima nas više u ekipi, mnogi se bore, kao porodica smo, svi moraju da igraju, zato smo svi ovde. Zato razumem da rad donosi sve i zato sam radio i kada dočekam šansu dokazaću da vredim. To sam ja. Ja volim da me neko izazove i da dam moj maksimum.

Sejduba Suma, Partizan
foto: Starsport©

Novi problemi su počeli kada se odazvao selektoru nacionalnog tima.

- Otišao sam na okupljanje reprezentacije da me provere, jer ako ne dođem imao bih opet problem, i zato sam otišao. Kad sam bio tamo, rekli su da nije tako ozbliljno, da ću imati tretmane, i počeo sam da se osećam bolje. Osećao sam da mogu da igram, pa sam igrao osam minuta i bilo je ok. Naredni dan, na treningu, osetio sam da ne mogu da igram zbog bola. Rekli su 'ok', da ne treniram, i da je bolje da se oporavim. Vratio sam se, povreda nije bila strašna i pripremao sam se za derbi.

Sedam dana pre derbija sam bio 'ok', to sam rekao i lekarima, da se dobro osećam. Međutim, trener se suprotstavio lekarima, i to je razlog što nisam igrao derbi. Sa trenerom sam pokušao sve kako bismo se razumeli i imali dobar odnos, ali nije vredelo. Nisam dobio šansu i ne znam šta se dešava. Loše mi je zbog čitave situacije, jer imam problem sa trenerom.

Osećam se tako loše sa ovom situacijom kroz koju prolazim, ne osećam kao da želim da se nađem u toj situaciji jer sam dao sve ovom klubu. Sada moram da se suočim sa tim i mislim da sam spreman na sve. Samo da vam kažem sve što kažu nije istina. Govore ‘Tako je, kako je’. To je slogan. Videćemo se uskoro, nadam se da ste dobri - zaključio je Suma.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track