DA, OVO JE STVARNO FUDBALSKA UTAKMICA Nejmar pokušao da poljubi protivničkog defanzivca U USTA?! Kamerama ništa nije promaklo FOTO
Foto: Profimedia

puk'o

DA, OVO JE STVARNO FUDBALSKA UTAKMICA Nejmar pokušao da poljubi protivničkog defanzivca U USTA?! Kamerama ništa nije promaklo FOTO

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera na svetu, Brazilac Nejmar, izgubio je živce tokom utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Napadač Pari Sen Žermena je nedavno najavio da će prestati da igra za reprezentaciju mnogo ranije nego što se to od njega očekuje, a u nedelju uveče je vodio žestoke duele sa defanzivcima Kolumbije tokom utakmice koja je završena rezultatom 0:0.

Nejmara već godinama prati glas da je najveći folirant svetskog fudbala, međutim, činjenica je da je on igrač koji tokom svakog meča dobije ozbiljne batine, a protiv velikog rivala ovog puta je ušao u obračun sa Jerijem Minom, defanzivcom Evertona.

Navijači su u šoku zbog načina na koji je Nejmar odlučio da odgovori na provokacije visokom štoperu, jer je u jednom trenutku izgledalo kao da Brazilac želi da poljubi rivala u usta!

Nejmar
foto: Profimedia

Sve se desilo nakon jednog u nizu grubih startova Mine i verbalnog okršaja dvojice fudbalera, a nakon što je Nejmar odlučio da ne želi da toleriše igru i ponašanje protivnika, odlučio je da uzvrati provokacijom koja je izazvala zanimljive reakcije na društvenim mrežama.

Obojica su iz čitave situacije izašli bez žutog kartona, a Brazil je prvi put u ovim kvalifikacijama završio utakmicu bez pobede.

Pored jedinog remija, imaju i devet trijumfa i ubedljivo su prvi na tabeli južnoameričkih kvalifikacija ispred Argentine, dok Kolumbija trenutno zauzima peto mesto koje vodi u doigravanje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track