MLADEN KRSTAJIĆ VIŠE NIJE TRENER SUPERLIGAŠA IZ BAČKE TOPOLE: Bivši selektor i TSC raskinuli saradnju posle serije loših rezultata
Foto: Nemanja Nikolić

promena u tsc

MLADEN KRSTAJIĆ VIŠE NIJE TRENER SUPERLIGAŠA IZ BAČKE TOPOLE: Bivši selektor i TSC raskinuli saradnju posle serije loših rezultata

Fudbal -

Naredni meč TSC igra u Bačkoj Topoli protiv lidera u prvenstvu Partizana, a ekipu će voditi Mirko Jovanović.

Posle drugog uzastopnog poraza, trećeg u poslednje četiri utakmice razišli su se TSC iz Bačke Topole i šef stručnog štaba Mladen Krstajić, koji je kao selektor predvodio Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada smo takmičenje završili već u prvom krugu.

Odluka čelnika TSC-a, pre svega predsednika janoša Žemberija, inače nekada istaknutog člana uprave Partizana, o raskidzu saradnje sa Krstajićem doneta dva dana nakon prvenstvenog poraza od Proletera (0:1) u Novom Sadu.

TSC je u poslednjih pet kola ostvario samo jednu pobedu i doživeo čak tri poraza. Umesto Krstajića ekipu će voditi Mirko Jovanović.

Ekipa iz Bačke Topole posle 12. kola zauzima četvrto mesto na tabeli Superlige sa 20 bodova, dva manje od trećeplasiranog Čukaričkog i čak 14 u odnosu na vodeći Partizan. U narednom kolu u nedelju 24. oktobra TSC dočekuje upravo lidera na tabeli ekipu Partizana!

Mladen Krstajić je u ovaj klub stigao u decembru 2020. nedugo pošto je tadašnji šef stručnog štaba i sportski direktor Zoltan Sabo iznenada preminuo u 49. godini. Pod vođstvom bivšeg selektora Srbije ekipa je prošlu sezonu završila na petom mestu.

TSC je nedavno svečano otvorio novi stadion na spektakularan način, prijateljskom utakmicom sa prvakom Mađarske Ferencvarošom. Stadion u Bačkoj Topoli je izgrađen po najvišim evropskim standardima, a poseduje i akademiju – sportski centar, koji su stručnjaci ocenili kao jedan od najboljih u regionu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track