DUGOGODIŠNJI PIKSIJEV PRIJATELJ PROSLEDIO JE KURIRU DOKAZ! Poslao mu je poruku na dan utakmice, evo šta je u njoj pisalo (FOTO)
Foto: Starsport©, fss.rs

to se ceni

DUGOGODIŠNJI PIKSIJEV PRIJATELJ PROSLEDIO JE KURIRU DOKAZ! Poslao mu je poruku na dan utakmice, evo šta je u njoj pisalo (FOTO)

Fudbal -

Bivši fudbaler predvideo tačan ishod utakmice

Miloš Drizić otkrio je Kuriru da je na dan utakmice bio ubeđen, ne samo u trijumf Srbije nad Portugalom u Lisabonu, već i u tačan rezultat.

Miloš Drizić
foto: Starsport

U prilog tome, Kuriru je dostavio svoju prepisku sa Nebojšom Stamenkoviće, analitičarem u stručnom štabu Dragana Stojkovića.

Dragan Stojković Piksi, Fudbalska reprezentacija Srbije, FSS
foto: Marko Metlaš FSS

- Osetio sam da će Piksi to da dobije. Toliko dobro se poznajemo. Predvideo sam rezultat, da će biti 2:1. Šaljem vam i poruke koje sam posalo Nebojši Stamenkoviću, analitičaru u Piksijevom stručnom štabu i sinu mog velikog prijatelja pokojnog Srbe Stamenkovića, koji je bio moj brat dok sam igrao u Zvezdi - otkrio je Drizić.

Miloš Drizić
foto: Privatna Arhiva

Znate Piksija, šta dalje?

- Garantujem da ćemo u Kataru proći grupu! Sve pare mogu da stavim. Ali, poznavajući Piksija njemu je plasman u Katar malo! Piksi hoće više. Privilegija je biti Srbin i gledati moćnu Srbiju. A, tek ćemo da je gledamo i uživamo - ubeđen je Drizić.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track