01:54

Žena fudbalera obelodanila za koga bi navijala u sudaru SRBIJE I KANADE

ORLOVI

PREPOZNALA MITROV TALENAT, ODMAH ZNALA DA ORLOVI IDU DALJE! Žena fudbalera otkrila za koga bi navijala u sudaru SRBIJE I KANADE

Fudbal -

Snežana Borjan nije samo žena fudbalera, već neko ko ima znanje i iskustvo u radu sa sportistima. Zato ne čudi što je odmah znala da će se reprezentacija Srbije plasirati na Mundijal 2022. u Kataru!

Ona je naglasila u jutarnjem programu Kurir televizije da nije samo ispratila rezultat kvalifikacionog meča protiv Portugala, već da je zdušno navijala i skakala od sreće.

"Prejako sam se radovala kao i svi i čim su izjednačili 1:1 odmah sam okačila na Instagramu "Bravo Srbija" i znala da pobeđuju. Presrećna sam ne samo zbog naše reprezentacije koja sa svojim igračima i timom ozbiljnih profesionalaca koji su odlično plaćeni u inostranstvu, već što moraju da idu na mnogo viši nivo nego što je bio slučaj ranije", smatra Sneža Borjan.

Ona je odala čast selektoru orlova Draganu Stojkoviću Piksiju.

"Stojković je uspeo sada i presrećna sam zbog fudbala, zbog naše zemlje, zbog mog kampa, jer će deca sada više voleti da budu fudbaleri, neće tražiti da budu samo teniseri. Svi vole Novaka Đokovića, ali ne mogu svi roditelji da priušte da vode decu na tenis, koji je skup sport", rekla je ona.

Otkrila je da će joj biti teško u slučaju da se na Svetskom prvenstvu suoče reprezentacije Srbije i Kanade za koju brani njen suprug Milan Borjan.

"Ako budu u istom žrebu, biće gusto! Ne smem da vam otkrijem za koga ću da navijam, naljutiće mi se muž. Tipovaću da Milan ne primi golove, eto", diplomatski je obelodanila naša sagovornica.

Sneža Borjan
foto: Kurir TV

Da podsetimo, ova dama je kao marketing menadžer u FK Partizan imala prilike da otkrije talenat reprezentativca Aleksandra Mitrovića, igrača koji je zaslužan za plasman srpske reprezentacije na Svetsko prvenstvo 2022. godine.

"Sećam ga se kad je bio dete u Teleoptiku. Rekla sam da će biti ozbiljan igrač. Još tad se odvajao u ophođenju, talentom, konstitucijom, građom, pogled mu je bio usmeren ka profesionalizmu i uspehu. Prepoznala sam to", ispričala je ona ranije.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:30

BORJANOV KAMP ZA GOLMANE: 97 odsto dece dolazi zbog Milana, ali sin Filip neće braniti mrežu DA SE UGLEDA NA MITROVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track