POSLE SAOPŠTENJA MUP-A O PRIVOĐENJU BIVŠEG FUDBALERA: Oglasio se i Vidak Bratić, evo šta je za Kurir rekao tim povodom!
Foto: Marina Lopičić, Starsport©

reakcija

POSLE SAOPŠTENJA MUP-A O PRIVOĐENJU BIVŠEG FUDBALERA: Oglasio se i Vidak Bratić, evo šta je za Kurir rekao tim povodom!

Fudbal -

Privedeni fudbalski trener je poznat i kao vlasnik trkačkih konja koji su pobeđivali na hipodromima širom Srbije

Povodom saopštenja koje je izdao MUP povodom privođenja trenera Vidaka Bratića, bivšeg fudbalera Vojvodine, Crvene zvezde, OFK Beograda, subotičkog Spartaka, oglasio se i nekada poznati odbrambeni igrač našeg najtrofejnijeg fudbalskog kluba. Inače, Vidak Bratić je poznat i kao vlasnik trkačkih konja, koji su pobeđivali na hipodromima širom Srbije.

- Iznenađen sam. Saopštenje je sramno. Moje vozilo je registrovano pre šest i po godina u MUP-u Bačke Topole, registarska oznaka BT 014-LB. MUP mi je izdao broj tablica sa brojem šasije. Redovno plaćam registrovanje automobila, kao i sve poreze - tvrdi za Kurir vidno ogorčeni Vidak Bratić.

On je u izjavi za Kurir naglasio da nije vređeo policajce i da to može da posvedoči devojka I. P. Sa njom je trebalo da se vidi, ali se ona uplašila kada je videla da ga policajci hapse i ubacuju u službeni automobil.

- Bila je na desetak metara razdaljine, ali nije smela da priđe, ali je čula sve! Samo sam rekao da hoću advokata i da ću sve terati do kraja. Siguran sam da to nisu bili školovani policajci, jer da jesu ne bi se tako odnosili prema jednom građaninu i sportisti. Ne bi se ponašali tako drsko i bezobrazno - kazao je Bratić.

On je naveo i da je policijskim automobilom odvežen iz naselja Braće Jerković do policijske stanice u "29. novembru" u Beogradu.

- U službenom automobilu imaju ozvučenje i kamere, pa neka puste da se vidi šta se zaista dešavalo. Oni su mene vređali, a prednjačio je njihov komandir. Lično me je vređao na vulgaran način. Nemoj sada da samo kažu da nisu radili ozvučenje i kamere - poručio je Vidak Bratić.

Kurir sport/ L. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track