MIHINA ŽENA ODUŠEVLJENA GESTOM NAVIJAČA BOLONJE: Posle pobede nad Interom pevali Siniši ispod prozora! (VIDEO)
Foto: Instagram

serija a

MIHINA ŽENA ODUŠEVLJENA GESTOM NAVIJAČA BOLONJE: Posle pobede nad Interom pevali Siniši ispod prozora! (VIDEO)

Fudbal -

Srpskom treneru Siniši Mihajloviću početkom marta vratila se opaka bolest, zbog koje je opet morao da bude hospitalizovan!

Legendarni srpski fudbaler je uspeo da pobedi leukemiju u aprilu prošle godine, međutim, ona se pre mesec dana vratila, pa je Miha morao ponovo da bude podvrgnut terapijama.

Prethodne noći, fudbaleri Bolonje,pobedili su na svom terenu ekipu Intera sa 2:1, u odloženoj utakmici 20. kola italijanske Serije A! Bio je to veliki uspeh domaćina, pošto se "neroazuri" sa ljutim gradskim rivalom Milanom bore za šampio nsku krunu u Seriji A.

Četiri kola pre kraja, Inter je ostao na drugom mestu na tabeli sa 72 boda, odnosno ima dva boda manje od prvoplasiranog Milana. Na drugoj strani, Bolonja je i dalje 13. tim lige sa 42 osvojena boda.

Nakon velike pobede, najvatreniniji navijači kluba okupili su se ispod Mihinog prozora da bi mu preneli makar delić atmosfere! Njegova sugpruga, Italijanska Arijana, ostala je bez teksta i podelila video na svom Instagram profilu! Pevali su navijači Bolonje "Siniša on fire", a Arijana je samo napisala:

- Priznanje ... .. kakva lepa reč ... .. kakav lep osećaj! Posebni ste!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track