NESTVARNA SCENA NA FUDBALSKOJ UTAKMICI OBIŠLA PLANETU: Jedan od NAJGORIH STARTOVA u istoriji i BRUTALNA tučnjava fudbalera (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

NESTVARNA SCENA NA FUDBALSKOJ UTAKMICI OBIŠLA PLANETU: Jedan od NAJGORIH STARTOVA u istoriji i BRUTALNA tučnjava fudbalera (VIDEO)

Fudbal -

Čari niželigaškog fudbala kada pređu granicu mogu da budu i te kako mučni za gledanje, a jedna takva situacija napravila je ozbiljan problem sudiji koji je imao nesreću da ga odrede za baš taj meč.

Jedan stariji snimak nesvakidašnjeg haosa sa fudbalskog terena postao je izuzetno popularan na Tviteru i samo na ovoj društvenoj mreži za manje od dva dana objava je skupila više od 10 miliona pregleda.

Na utakmici nepoznate lige, najpre je viđen horor start, ne klizeći već leteći, pravo u kolena protivnika.

Naravno, usledila je oštra reakcija fudbalera koji su skočili na momka koji je odlučio da rivalu uništi karijeru, a zatim i njegova odbrana od strane saigrača.

U velikoj tuči fudbaleri nisu birali način da povrede protivnika pa su viđeni brojni udarci pesnicama, ali i nogama, sve dok se konačno situacija nije smirila.

Sudija je imao pune ruke posla, verovatno ni sam ne zna koliko je kartona podelio, a ako ništa drugo, brojni korisnici pomenute mreže imali su pred soborm zanimljiv sadržaj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track