BRUKA I PONOS - KAO DVA RAZLIČITA UNIVERZUMA! Stadion u Humskoj sramotno prazan, dok EVROPA BRUJI O nestvarnim scenama iz Arene!
Foto: Nenad Kostić, Printscreen

CRNO I BELO

BRUKA I PONOS - KAO DVA RAZLIČITA UNIVERZUMA! Stadion u Humskoj sramotno prazan, dok EVROPA BRUJI O nestvarnim scenama iz Arene!

Fudbal -

"Grobari" odustali od fudbala dok se Evropa divi izdanjima na košarkaškim utakmicamа

Tužni dani u Partizanu ne prolaze, ako se pogleda ka "Humskoj" ulici deluje da nikada nisu bili tužniji jer na utakmici protiv Voždovca (1:0) u sredu nije bilo prisutno više od stotinak gledalaca.

Stanje u klubu je već neko vreme, najblaže rečeno, loše, navijači to znaju, a njihovo nezadovoljstvo može da se primeti i u slaboj poseti, međutim, prizori sa utakmice protiv "zmajeva" potpuno su poražavajući za jedan klub sa bogatom istorijom i tradicijom i velikom bazom navijača, može se reći - po celom svetu.

Rikardo Gomeš, Partizan
foto: Starsport

Tačno je da je sneg u aprilu šokirao celu Srbiju i da temperatura nije bila visoko iznad nule, međutim za klub koji igra na takvom nivou je neprihvatljivo da ima prazan stadion i pitanje je da li nešto slično može da se vidi na utakmicama najvišeg ranga bilo koje države.

Čini se da su i najveći fanatici odustali od ovakvih crno-belih, a da navijači nakon što je klub odbio ostavku predsednika, Milorada Vučelića, nemaju više volju da dođu i skandiraju "uprava napolje", reči koje se u Humskoj čuju duži vremenski period.

U isto vreme, košarkaški klub Partizan izgleda kao drugi univerzum. Rekordi padaju iz utakmice u utakmicu. Samo pet dana pre bruke u Humskoj i sablasno praznih tribina, meč protiv Real Madrida u "Štark areni" gledalo je 20.068 navijača.

KK Partizan, Partizan, Grobari
foto: KK Partizan

Prethodno su "grobari" oborili rekord protiv Olimpijakosa, zatim i protiv Barselone, a crno-bele očekuje još jedna utakmica ligaškog dela u Beogradu, nakon toga i Top 8. Evropa će uživati u scenama iz naše prestonice po ko zna koji put ove sezone.

U isto vreme "Arena" je odlično popunjena i na utakmicama ABA lige, kao da su u pitanju dva različita kluba...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track