ZLATAN JE REKAO DA NEMAM POJMA: Zašto je IBRO u svlačionici Milana izvređao Rafaela Leaa? Koji je bio razlog za PONIŽAVANJE?
Foto: EPA Matteo Bazzi, AP Spada

strast

ZLATAN JE REKAO DA NEMAM POJMA: Zašto je IBRO u svlačionici Milana izvređao Rafaela Leaa? Koji je bio razlog za PONIŽAVANJE?

Fudbal -

Fudbaler Milana Rafael Leao zadivo je svet brzinom i golgeterskim sposobnostima u meču protiv Napolija u Ligi šampiona, ali i celokupnom sezonom u Seriji A.

Rafael Leao, Leao
foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Dete migranata koje je rođeno u Portugalu pored fudbala ima i veliku strast prema muzici.

- Dok sam bio dete, u mojoj kući uvek je bilo muzike. Moj ujak je bio di-džej, a otac je bio pevač. Sve oko mene bilo je vezano za muziku, tako da je moja ljubav i strast potekla odatle. Uvek sam slušao hip-hop - rekao je Rafael Leao za magazin "Rolling Stone".

Rafael Leao, Leao
foto: Printskrin/Instagram

Portugalac je pričao o tome koliko voli muziku.

- Stidljiv sam i jednog dana sam shvatio da mi muzika omogućava da se izrazim. Ne pokazujem uvek svoje emocije i osećanja. Za mene je muzika drugi svet. Sada je to moj hobi. Moj menadžer Leandro je napravio anketu, pokušavam da pronađem nove izvođače i dovedem ih u izdavačku kuću. Želim da stvorim nešto sjajno jer Portugal ima mnogo muzičkih talenata. Ali ne mogu u studio, nemaju priliku i novac. Želimo da im pružimo šansu.

Rafael Leao će uskoro ponovo pred mikrofon u studio.

- Krajem godine izlazi moj drugi album Moj život u svakom stihu. U dve-tri pesme ispričaću o sebi i svom životu. Da svi znaju ko sam. Bio sam običan dečak u dukserici iz malog grada i sanjao sam san. Nekako sam postao zvezda.

Otkrio je Leao da je pokušao da peva u svlačionici Milana. Međutim, nisu svi cenili njegov talenat.

- Da, igrači su čuli moje pesme! Neki su se smejali, a neki su me podržali. Ovih drugih je bilo više Zlatan Ibrahimović bio je jedan od onih koji su se smejali. Dao mi je savet, da bi bilo bolje da se fokusiram na fudbal. I drugi su mi poručili isto. Mislim da niko u Milanu uopšte ne razume rep.

Rafael Leao, Leao
foto: Cristiano Mazzi / Zuma Press / Profimedia

Uprkos svojoj strasti za muzikom, Rafael Leao i dalje stavlja fudbal na prvo mesto.

- Ako bih morao da biram, onda bih, naravno, izabrao fudbal! Dao mi je mnogo i volim ga - objasnio je Portugalac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track