ANTONELA OBJAVILA FOTKU SA MESIJEM: Prva se javila Ronaldova Georgina! Ostavila je komentar koji otkriva sve o njihovom odnosu
Foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

HIT!

ANTONELA OBJAVILA FOTKU SA MESIJEM: Prva se javila Ronaldova Georgina! Ostavila je komentar koji otkriva sve o njihovom odnosu

Fudbal -

Ako su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo fudbaleri koji su obeležili prve decenije 21. veka, onda nema sumnje da su na svoj način to isto uradile njihove lepše polovine Antonela Rokuco i Georgina Rodrigez.

Lionel Mesi je u ponedeljak prisustvovao gala događaju gde mu je uručena nagrada Laureus - za najboljeg sportistu godine.

Naravno, društvo mu je pratila ponosna Antonela, koja je odmah na Instagramu čestitala Mesiju uz fotografiju i poruku da "živa legenda fudbalske igre zaslužuje svako priznanje koje mu se dodeli, pa i više od toga".

Jedna od prvih koja se javila i prokomentarisala fotografiju je Georgina Rodrigez.

Antonela Rokuco, Lionel Mesi, Georgina Rodrigez
foto: Screenshot

Možda između Lionela i Kristijana postoje neke trzavice, ali posle komentara Georgine jasno je da između njih dve nema ama baš nikakve mržnje.

Georgina je kratko, ali jasno poručila - "Veoma lepa".

Georginin komentar je izazvao veliki broj lajkova i pozitivnih reakcija što je jasan znak da lepše polovine dvojice najboljih fudbalera imaju sasvim dobar odnos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track