MESI PRESTIGAO RONALDA! Dok se Portugalac muči u Saudijskoj Arabiji, Leo prvavi NEVIĐENA ČUDA u dresu PSŽ! Ponovo ODUŠEVIO SVET!
Foto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

neuništivi argentinac

MESI PRESTIGAO RONALDA! Dok se Portugalac muči u Saudijskoj Arabiji, Leo prvavi NEVIĐENA ČUDA u dresu PSŽ! Ponovo ODUŠEVIO SVET!

Fudbal -

Pari Sen Žermen 11. put u istoriji postao je šampion Francuske, pošto je u gostima odigrao nerešeno sa Strazburom 1:1.

U centru pažnje bio je maestralni Lionel Mesi koji je ponovo rušio rekorde i svojim potezima oduševio svet.

Leo je protiv Strazbura oborio dva rekorda i ispisao nove stranice fudbalske istorije. On je izjednačio rekord Danija Alveša i postao najtrofejniji igrač na planeti sa 43 osvojena trofeja. Ali to nije sve... Uspeo je da obori i rekord svog velikog rivala Kristijana Ronalda. Naime, Argentinac je u remiju svoje ekipe protiv Strazbura postigao svoj 496 gol u ligama petice i time je prestigao Kristjana Ronalda koji se zaustavio na brojci od 495.

Dok Mesi podiže trofeje i ruše rekorde, Ronaldo se ozbiljno muči u Saudijskoj Arabiji, koja je po kvalitetu daleko ispod nivoa evropskih liga. Al Nasr, klub u kome igra Kristijano Ronaldo nije uspeo da dođe do titule u ovoj sezoni.

Kristijano Ronaldo je predvodio svoju ekipu koja je na gostovanju Al Etifaku odigrala svega 1:1, što presudilo da ove sezone ostanu bez titule.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track