LALATOVIĆ BLJUJE VATRU! Čuveni trener opet u CENTRU PAŽNJE: Otkrio šta su mu Ukrajinci URADILI, pa izneo niz ŽESTOKIH OPTUŽBI!
Foto: Starsport

NA koga li je mislio?

LALATOVIĆ BLJUJE VATRU! Čuveni trener opet u CENTRU PAŽNJE: Otkrio šta su mu Ukrajinci URADILI, pa izneo niz ŽESTOKIH OPTUŽBI!

Fudbal -

Čuveni srpski trener, Nenad Lalatović, nije se dugo zadržao na klupi ukrajinske Zorje.

Lalatović je dobio otkaz posle 55 dana, a kao razlog naveli su se slabi rezultati u dosadašnjem toku sezone.

Ipak, temperamentni stručnjak otvorio je dušu i za Sportski žurnal otkrio je šta su mu Ukrajinci uradili!

- I pored činjenice da mi je predsednik Zorje obećao da neće prodati našeg najboljeg igrača i ukrajinskog reprezentativca Rusina to je učinio. Za 2.500.000 evra Rusin je otišao u Sanderlend, a meni je, kad ga nisam video među ostalim članovima tima, bilo rečeno da se leči od lakše povrede. Tek pred samu poslednju prvenstvenu utakmicu saznao sam za istinu - počeo je priču za Sportski žurnal Lalatović, pa nastavio:

Nenad Lalatović
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Klupska uprava nije dovela dvojicu fudbalera koje sam tražio, a koji su nam bili izuzetno potrebni za evropske utakmice. Reč je o jednom reprezentativcu Paname, kao i članu nacionalnog tima Nigerije. Sa postojećim timom, ostali smo bez bilo kake šanse da uradimo nešto lepo u Evropi i to me je prelomilo.

Neposredno uoči otkaza, Lalatović je za Kurir otkrio da mu pojedini ljudi u Srbiji rade o glavi, a isto to je potvrdio i sada.

- Najviše volim da radim u Srbiji i to svi znaju. Imam, međutim, određene probleme s pojedinim ljudima u srpskom fudbalu, koji žele da mi zabrane rad u njemu. Jedan čovek iz Novog Sada mi je, čak, rekao da će da se potrudi da me fudbalski uništi i natera me da završim karijeru. I da ni ne pomišljam da se vratim u Vojvodinu, klub koji doživljavam kao svoju drugu majku. Uz njega je tu još jedna osoba iz našeg Saveza, ali me to ne plaši, niti oni to mogu da urade - istakao je Lalatović, pa dodao da je bilo izuzetno teško raditi u Ukrajini zbog rata:

- Teško je zaista da se radi danas u Ukrajini. Zbog igranja u Evropi, svaka tri dana, po 20 sati bili smo prinuđeni da provodimo u autobusu koji nas je vozio u susednu Poljsku, gde smo bili domaćini. To me je, baš kao i igrače, iznurivalo. Uz to, svakodnevni zvuk sirena za opasnost i automatski prekid putovanja. Sirene zaustavljaju treninge i odlazak s terena, isto važi i za utakmice - zaključio je on.

Kurir sport / Sportski žurnal

Bonus video:

46:09

20210509-SCENIRANJE-NENAD LALATOVIC 2 DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track