EVROPA BRUJI O GLAZERU, A ONA GA ČEKA KUĆI! Atraktivna Šira je golmanu Zvezde NAJVEĆA PODRŠKA, odmah posle Sitija uradila je OVO!
Foto: FOTO: Instagram / shiramorag / Printscreen

ponosna

EVROPA BRUJI O GLAZERU, A ONA GA ČEKA KUĆI! Atraktivna Šira je golmanu Zvezde NAJVEĆA PODRŠKA, odmah posle Sitija uradila je OVO!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da stignu do čuda i iznenade aktuelnog šampiona Evrope Mančester siti u prvom kolu Lige šampiona.

Četa Baraka Bahara vodila je na poluvremenu golom Osmana Bukarija, ali je Siti u nastavku okrenuo i preko dvostrukog strelca Alvareza i Rodrija koji je postigao jedan pogodak, stigao do pobede od 3:1.

Najbolji pojedinac ovog meča definitivno je bio čuvar mreže Crvene zvezde Omri Glazer. Izraelac je branio fenomenalno, postavio je rekord po broju odbrana na jednom meču Lige šampiona, ali nije uspeo da drži koncentraciju čitavih 90 minuta i donese Zvezdi čudo.

Po završetku meča atraktivna Šira Glazer Morag, supruga čuvara mreže Crvene zvezde, pokazala je da je najveća podrška svom izabraniku, pa je na svoj Instagram podelila nekoliko priča koje dokazuju koliko je ponosna na Izraelca.

1 / 3 Foto: FOTO: Instagram / shiramorag / Printscreen

Priče su vezane za briljantnu partiju Omrija Glazera i rekord koji je postigao, a sada je i nama jasno da je njemu lako da brani kada ga baš ona čeka kući.

1 / 7 Foto: FOTO: Instagram / shiramorag / Printscreen

Ko je Šira Glazer Morag?

Supruga 27-godišnjeg čuvara mreže se bavi dizajnom, i osnivač je "Vague et chanson" brenda koji je veoma poznat u velikim modnim centrima poput Milana Pariza i Rima. Šira je veoma popularna na društvenim mrežama, a na Instagramu ovu atraktivnu damu prati čak 100.000 ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track