"OSEĆAJ JE NEOPISIV, OGROMNA DOZA SREĆE I PONOSA" Mladi štoper Partizana BLISTA nakon što ga je Piksi pozvao u A reprezentaciju!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

sreća

"OSEĆAJ JE NEOPISIV, OGROMNA DOZA SREĆE I PONOSA" Mladi štoper Partizana BLISTA nakon što ga je Piksi pozvao u A reprezentaciju!

Fudbal -

Ostvarilo se Mihajlu Iliću ono što svaki mladi fudbaler sanja, a to je da na njegovu adresu stigne poziv u A reprezentaciju Srbije.

Posle fenomenalnih partija u dresu Partizana, kao i u mladoj selekciji Orlova, selektor Dragan Stojković Piksi uvrstio je Ilića na širi spisak za predstojeće mečeve sa Mađarskom i Crnom Gorom.

- Verujem da je poziv u A reprezentaciju Srbije i čast koju mi je učinio selektor Stojković, uz prekomandu i debi za prvi tim Partizana, možda i najdraži i najvažniji korak u mojoj dosadašnjoj karijeri. Osećaj je neopisiv, ogromna doza sreće, ponosa, ne samo moja lično, već i porodice, prijatelja, drugara. Siguran sam da je u karijeri jednog sportiste, fudbalera izuzetno značajno da igra za klub koji voli, kao što je to u mom slučaju, kao i reprezentaciju svoje zemlje. Deo sam mlade selekcije Srbije, ali činjenica da sam se našao na spisku A tima je velika čast i nivo više – kaže Mihajlo Ilić.

Na štoperskoj poziciji u reprezentaciji konkurencija je žestoka, tu su Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Nemanja Gudelj, Srđan Babić, Eraković...

- Upravo sam zato i napomenuo da je čast naći se uopšte na spisku, u takvoj grupi fudbalera. Ne samo defanzivaca, koje ste napomenuli, već i u svim drugim linijama tima. Svi igrači su već dokazani, igraju u odličnim ekpama, imaju karijere.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track